Президент Янукович не підпише закон про коаліційні тушки без вердикту КС?

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 10.03.2010 14:38 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=9541

Президент України Віктор Янукович поінформував послів про хід процесу зі створення парламентської коаліції та нового уряду, а також поділився думками про всі варіанти розвитку політичної ситуації в державі на найближчу і подальшу перспективу.

Про це повідомила прес-служба.

Президент також вислухав оцінку подій в Україні з точки зору бачення послів. Зокрема, дипломати відзначили важливість того моменту, що Президент України зустрівся з ними до підписання ним Закону «Про внесення змін до Закону України «Про Регламент Верховної Ради України». Також посли підкреслили важливість того, що Глава держави вирішив звернутися до Конституційного Суду з проханням якнайшвидше розглянути питання й оприлюднити висновок стосовно легітимності коаліції та уряду, які створюються в нових умовах.

На зустрічі дипломати підкреслювали, що стабільність в Україні потрібна партнерам України. Президент зауважив, що стабільність надзвичайно важлива і для українського суспільства. Це – головна передумова успішної реалізації змін і реформ. Тому так важливо швидко сформувати ефективну та професійну владу.

Посли підкреслили, що міжнародне співтовариство готове співпрацювати з новим керівництвом України з тим, щоб досягти стабільності і реалізації реформ.

Говорячи про першочергові кроки, які будуть здійснені у внутрішній політиці, Президент України розповів дипломатам про ідею створення Центру стратегічних реформ, його завдання, повноваження та керівний склад.

Все, що стосується демократизації та реформ, отримає якнайбільшу підтримку країн Великої вісімки та Європейського Союзу – таким було резюме дипломатів.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.