Коаліційні пристрасті. Мартиненко каже, що Зварич фантазер

Автор/джерело -  © proUA



Дата публiкацiї - 10.03.2010 16:09 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=9546

Голова фракції Блоку «Наша Україна - Народна Самооборона» у Верховній Раді Микола Мартиненко заявляє, що його фракція не ухвалювала рішення про входження в коаліцію з фракцією Партії регіонів.

Про це він сказав журналістам за підсумками зустрічі Президента Віктора Януковича з лідерами парламентських фракцій.

«Ми не збирали по одному підпису за вступ (у коаліцію), жодного підпису, нікому не вірте, якщо хтось говорить, що є по одному підпису під загальним рішенням за вступ до коаліції, відповідно з Партією регіонів і Блоком Литвина», - сказав він.

При цьому Мартиненко відзначив, що наразі фракція ухвалювала тільки одне рішення, яке стосувалося того, на яких умовах вона готова вести переговори про входження в коаліцію.

Він також спростував інформацію про те, що на зустрічі з НУНС депутат Ради від ПР Микола Азаров поставив ультиматум про те, що НУНС має ухвалити рішення про можливість входження в коаліцію з ПР в середу.

За його словами, з Азаровим відбулася відкрита дискусія з економічних і ідеологічних питань, але це був не більше ніж обмін думками.

Мартиненко також повідомив, що наступне засідання фракції відбудеться вранці 11 березня, проте відмовився спрогнозувати, чи може бути на ньому ухвалене рішення про входження в коаліцію з ПР.

Нагадаємо, депутат Ради від НУНС Іван Плющ готовий увійти до нової коаліції незалежно від її формату.

Депутат Ради від НУНС Роман Зварич заявляє, що фракція Партії регіонів запропонувала НУНС визначитися з участю в можливій новій коаліції до четверга, 11 березня.

Раніше депутат Ради Сергій Міщенко (фракція Блоку Юлії Тимошенко) назвав метою ухвалених парламентом змін до регламенту, що визначають коаліцію об’єднанням фракцій і депутатів, підштовхнути фракцію НУНС до входження в можливу нову коаліцію.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.