Житомирський бізнесмен заперечує, що стріляв у школяра зі свого маєтку і збирається в суд

Автор/джерело -  © proUA



Дата публiкацiї - 11.03.2010 14:46 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=9558

Колишній директор заводу «Коростенський фарфор» Валентин Драган, якого підозрюють в тому, що він розстріляв житомирського школяра, називає все наклепом і збирається подавати в суд.

Сергій Терещук - школяр, госпіталізований з вогнепальним пораненням

«От чорти! Я вчора тільки дізнався, хто такий Сергій Терещук (школяр, госпіталізований з вогнепальним пораненням, - ред.). Мені смішно говорити на цю тему - у мене у самого троє дітей, скоро буде четверо. Але, захищаючи своє ім’я, я подам до суду! Я не бачив, хто стріляв, але думаю, що в хлопчину влучили мисливці. Може, від мене хочуть грошей, тому і наговорюють?!», - обурився Валентин Драган.

«Коли до мене прийшла міліція розбиратися, то у мене очі на лоб полізли... У мене дійсно є вдома зброя - карабін. Бізнесом я ніяким не займаюся, але не виключаю, що незабаром повернуся на фарфоровий завод, про це багато хто знає. Тому не виключаю і того, що скандал комусь може бути вигідний. Кажуть, що я убив якогось кота. Хотів би дізнатися ще: їв я його чи ні?», - додав бізнесмен.

Колишній водій Драгана, житель Коростеня Василь Кобилінський, розповів, що працював з бізнесменом кілька років. «Драган керував відомим підприємством «Коростенський фарфоровий завод». Так, він бував запальним, але не вірю, що він міг стріляти в людину. Якщо йому щось не подобалося, він міг накричати, але руку ніколи не піднімав», - каже Кобилінський.

Нагадаємо, 9 березня до Житомирської обласної дитячої лікарні з вогнепальним пораненням був доставлений 14-річний учень середньої школи №27 Сергій Терещук. Батьки хлопчика підозрюють, що стріляти міг глава правління, співвласник і колишній директор всесвітньо відомого заводу «Коростенський фарфор» Валентин Драган.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.