Янукович почепив чергову порцію локшини на вуха електорату: всі будуть в шоколаді

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 11.03.2010 19:20 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=9564

Президент України Віктор Янукович запевняє, що не пошкодує сил, щоб довести народу України, що він не помилився у своєму виборі. “Господь дав нам шанс врятувати державу” - звернувся він до народу, забувши вказати яку саме державу він зібрався рятувати - чи то незалежну, чи то у складі СРСР.

Янукович: “Господь дав нам шанс врятувати нашу державу”

Про це йдеться у зверненні Глави держави до українського народу, повідомляє прес-служба Президента України.

"Після п'яти років безплідних дискусій і руйнівних протистоянь, які коштували Україні того, що держава втратила практично всі економічні і соціальні надбання, досягнуті як у складі СРСР, так і за час незалежності, перед нами відкрилася перспектива повернутися на шлях розвитку і прогресу", - йдеться у зверненні.

Глава держави зазначив: "Можливо, самим Провидінням було передбачено, щоб Україна до кінця випила гірку чашу розбрату і взаємної боротьби".

"Бідність і борги, зруйновані економіка та фінансова система, розколоте суспільство і загальне розчарування - ось який краєвид відкрився перед нами після п'яти років блукань пустелею, якою нас водили фальшиві пророки", - зауважив Янукович і додав: "Проте, тримаючи нас в своїй опіці, Господь дав нам шанс врятувати нашу державу".

"Уповноважені народом застосовувати всі інститути влади заради процвітання України, володіючи відповідним мандатом довіри, ми готові доповісти громадянам України, що період руїни відходить в історію", - запевнив Президент.

"Ми доведемо народу України, що в парламенті знайшлися здорові сили, здатні поставити інтереси держави вище від власних амбіцій. Сьогодні в стінах Верховної Ради оголошено про створення нової коаліції, яка бере на себе всю повноту відповідальності за виведення країни з політичної та соціально-економічної кризи", - йдеться у зверненні.

При цьому Президент нагадує, що "коаліція невідкладно запропонувала новий уряд, до складу якого увійшли високопрофесійні та відповідальні фахівці".

"Як Глава держави я беру на себе відповідальність за рішення, які дали нам можливість розпочати роботу в максимально стислі терміни", - наголосив Янукович і додав: "Хочу доповісти народу України, що я керуюся виключно національними інтересами держави".

На його переконання, "стан, в якому перебуває Україна, вимагає діяти швидко і рішуче, і я прийняв цей виклик". Він зазначив, що "сьогодні з високої трибуни Верховної Ради" представив нового главу уряду, міністрів закордонних справ, оборони і голову Служби безпеки України.

"Сьогодні парламент дав мандат довіри всьому уряду України", - зауважив Глава держави. Він наголосив: "Я вірю в наш успіх, і не пошкодую сил, щоб довести народу України, що він не помилився у своєму виборі".

"Наш шлях буде нелегким, але так Господь влаштував цей світ: після руйнівних війн приходить довгоочікуваний мир і час творити. Тому беремося за роботу! З Богом!", - йдеться у зверненні Глави держави до українського народу.

Як повідомлялося, екс-прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко вважає, що новий уряд на чолі з Миколою Азаровим нелегітимний.

Від “Аратти”. Цікаво, невже хтось щиро вірить, що продукт радянської системи, виплеканий під жорстким контролем спецслужб та олігархів із сумнівним походженням капіталу може будувати незалежну від впливу Кремля державу? Міцні ж для цього потрібно мати вуха, які б не обривалися від тієї кількості локшини, яку на них чіпляють... Як говорить один відомий письменник сучасності Ніколас Спаркс - "Судити людину слід за його діяннями, а не за думками чи намірами". А останні вчинки і діяння Президента свідчать про його відкрите нехтування і Конституцією, і законами, і думкою більшості населення, яке в 1991 року проголосувало за незалежність України.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.