Медведько раптово почав проявляти чудеса активності

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 12.03.2010 13:10 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=9567

Генеральний прокурор України Олександр Медведько закликає правоохоронні і контролюючі органи долучитися до перевірки використання бюджетних коштів Кабінетом міністрів Юлії Тимошенко.

Медведько вимагає від усіх силовиків шукати, куди Тимошенко поділа гроші

Як повідомляє УНІАН, про це він заявив сьогодні, виступаючи на координаційній нараді керівників правоохоронних органів, участь в якій бере Президент України Віктор Янукович.

«Вимагаю від причетних правоохоронних органів і контролюючих організацій активно долучитися до роботи та представити конкретні результати», - сказав генпрокурор.

Він зауважив, що Генпрокуратурою за дорученням Президента вже ретельно вивчається законність використання попереднім урядом бюджетних коштів, у тому числі отриманих від міжнародних організацій.
Також, аналізуючи діяльність попереднього уряду, генпрокурор наголосив, що в Кабінеті міністрів не знаходилося коштів на боротьбу з бідністю.
«Найвищими урядовцями ігнорувалися вимоги закону щодо підвищення соціальних стандартів. Нами була опротестована постанова уряду, якою пенсіонерів позбавили права на перерахунок пенсій у січні 2010 року”, - сказав він.

Крім того, за словами А.Медведька, “урядом тричі незаконно звільнялися від сплати внесків до Пенсійного фонду та інших соціальних фондів вугледобувні підприємства - до Пенсійного фонду не сплачено понад 3,5 млрд. грн. половиною підприємств вугледобувної галузі”.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.