Вбивці Козлова використовували класичну схему замовного вбивства

Автор/джерело -  © РІА Новості



Дата публiкацiї - 19.09.2006 00:27 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=957

Під час нападу на першого заступника глави ЦБ РФ Андрія Козлова злочинці використовували класичну схему замовного вбивства

“Зібрана на даний час оперативниками інформація свідчить про те, що злочинці, які зробили напад на Козлова, діяли зухвало і по добре відпрацьованому плану. Акція проводилася у вихідний день в достатньо багатолюдному місці”, - повідомило РІА Новини добре інформоване джерело в слідчій бригаді, що займається розслідування злочину.

За його словами, у правоохоронних органів є інформація, що безпосередні виконавців вбивства було двоє. Вони страхували один одного. “Третій співучасник знаходився в машині, на якій надалі і сховалися злочинці”, - сказав співбесідник агентства.

На його думку, “місце для нападу на Козлова було вибраний заздалегідь, злочинці знали Козлова в обличчя і після нападу “скинули” зброю, після чого покинули місце злочину”.

Раніше Генпрокуратур РФ Юрій Чайка повідомив, що слідство вважає основною версією вбивства Андрія Козлова його професійну діяльність.

“Безперечно, основна робоча версія пов'язана з професійною діяльністю”, - сказав генпрокурор.

“Інших версій достатньо багато, зокрема, версія побутова, версія, пов'язана з його бізнесом (яким він займався свого часу), версія - помилки в об'єкті злочину. Ми нічого не скидаємо з рахунків”, - заявив Чайка журналістам після наради президента з керівництвом Генпрокуратури, МВС, ФСБ і Центробанку.

Чайка також нагадав, що справа знаходиться на його особистому контролі.

Замах на Андрія Козлова був здійснений увечері 13 вересня в Москві. У ніч на 14 вересня він помер в лікарні від отриманих поранень.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.