В Уряді - масові зачистки і ніхто не здіймає лемент про політичні репресії

Автор/джерело -  © РБК-Україна



Дата публiкацiї - 15.03.2010 17:02 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=9578

Кабмін України звільнив низку заступників міністра Кабміну України. Уряд скоротив одну посаду заступника міністра Кабінету міністрів України.

Про це йдеться у розпорядженні Кабміну України № 402-р від 12 березня 2010 р.

Уряд також ввів посаду заступника міністра Кабінету Міністрів України замість посади заступника міністра Кабінету Міністрів України - начальника управління правового забезпечення секретаріату Кабінету міністрів України.

У зв'язку з цим Кабмін України звільнив Івана Ратушняка з посади заступника міністра Кабміну у зв'язку із скороченням кількості посад заступників міністра та виходом на пенсію.

Про це йдеться в розпорядженні уряду № 403-р від 12 березня 2010 р.

Кабмін також звільнив Павла Кондика з посади заступника міністра Кабінету міністрів України - начальника Управління правового забезпечення секретаріату Кабінету міністрів України у зв'язку з переходом на іншу роботу.

Про це йдеться у розпорядженні Кабміну України № 404-р від 12 березня 2010 р.

Уряд прийняв відставку першого заступника міністра Кабміну Георгія Берадзе. Про це йдеться у розпорядженні № 405-р від 12 березня 2010 р.
Уряд звільнив Володимира Федорчука з посади заступника міністра Кабміну України за власним бажанням.

Про це йдеться у розпорядженні уряду № 406-р від 12 березня 2010 р.

В той же час, Кабмін прийняв відставку заступника міністра Кабміну України Володимира Павленка. Про це йдеться в розпорядженні Кабміну України № 407-р від 12 березня 2010 р.

Кабмін також провів низку призначень. Зокрема, уряд призначив Костянтина Любченка першим заступником міністра Кабміну України.

Про це йдеться у розпорядженні № 408-р від 12 березня 2010 р.

Заступником міністра Кабміну України призначено Володимира Сиротіна.

Про це йдеться у розпорядженні Кабміну України від 12 березня 2010 р. № 409-р.

Від “Аратти”: Це далеко не повний перелік того, що називається тотальна кадрова чистка.

Спостерегаючи те, що зараз відбувається, пригадався 2005 рік. Тоді також певну частину кучмістів попросили звільнити владні кабінети, хоча насправді, було б більш законно сказати своє слово правоохоронцям та суддям.

Між тим, як всі пам'ятають, і Янукович, і його однопартійці тоді вчинили страшний гвалт, мовляв, нова влада вчиняє політичні репресії. Цікаво, а що вчиняє зараз він зі своєю сумнівно легітимною командою зараз? Адже, виходячи саме із формулювань того ж Януковича, - це те, що вони самі нещодавно називали "політичними переслідуваннями кращих кадрів".


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.