Тимошенко виключила з партії депутата, що увійшов до коаліції “КоСаРів”

Автор/джерело -  © proUA



Дата публiкацiї - 15.03.2010 17:50 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=9581

Житомирська обласна організація політичної партії «Батьківщина» виключила з партії народного депутата від фракції БЮТ Олега Черпіцького.

Народний депутат Олег Черпіцький

Про це повідомив журналістів в Житомирі керівник Житомирської обласної парторганізації «Батьківщина», народний депутат від БЮТ Сергій Гашинський.

«Олега Черпіцького Житомирська обласна організація на засіданні ради 12 березня виключила з партії, з членів бюро», - сказав Пашинський.

За словами Пашинського, причиною виключення Черпіцького стало входження в коаліцію з Партією регіонів і голосування за прем’єр-міністра Азарова.

Нагадаємо, 11 березня голова фракції БЮТ Андрій Кожем’якін заявив, що фракція має намір добитися позбавлення депутатських мандатів тих своїх членів, які увійшли до складу коаліції.

До коаліції увійшли 6 депутатів від БЮТ: Геннадій Задирко, Віталій Барвиненко, Володимир Каплієнко, Олег Черпіцький, Ігор Савченко, Юрій Полунєєв.

Фракції Партії регіонів, Комуністичної партії і Блоку Литвина і окремі депутати створили коаліцію у Верховній Раді у складі 235 парламентаріїв.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.