Колесніков пояснив, що застряг у 1979 році

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 16.03.2010 19:51 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=9590

Віце-прем’єр-міністр України з питань «Євро-2012» у Львові пояснив, чому він не розмовляє державною мовою. Чиновники швиденько теж забули українську.

Звичне “одобрямс” держчиновників-манкуртів

Колесніков пояснив, що йому російською – швидше – швидше. Про це він сказав сьогодні, 16 березня, на брифінгу у Львові, повідомляє ЗІК.

Віце-прем’єр зазначив, що мовне питання для нього не є принциповим, і він знає українську мову. Однак розмовляє російською, тому що так швидше.

«Так буде швидше», – пояснив Колесніков. Також він зазначив, що не має «жодної хвилини мовної практики, починаючи з 1979 року».

Під час візиту Колеснікова до Львова місцева влада перейшла на російську

Під час візиту віце-прем'єра з Євро-2012 Бориса Колеснікова представники влади Львова продемонстрували своє знання російської мови. Зокрема, мер міста Андрій Садовий привітав Колеснікова російською мовою.

У свою чергу начальник управління містобудування та архітектури Львівської облдержадміністрації Степан Лукашик поінформував ламаною російською про стан справ з підготовкою львівського аеропорту до Євро-2012.

Губернатор області Микола Кміть, за інформацією ЗІК, був стриманим і не дуже багатослівним, висловлюючись лише щодо деяких уточнень.

Таким чином, збулося пророцтво першого заступника мера Львова Олега Синютки, який 10 лютого під час наради з директорами шкіл Франківського району міста оцінив підсумки виборів: "Ну що, будемо розмовляти російською?", відзначає Кореспондент.net.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.