Табачник сховався за широку спину Віри Іванівни

Автор/джерело -  © УНІАН



Дата публiкацiї - 19.03.2010 11:46 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=9623

Заступник голови Верховної Ради України Микола Томенко вважає, що після вчорашніх кадрових призначень в Міністерстві освіти і науки малоймовірно, що у Верховній Раді знайдеться достатня кількість депутатів, які проголосують за відставку Дмитра Табачника з посади міністра освіти та науки.

Таку думку Томнко висловив сьогодні у коментарі кореспонденту УНІАН.

Він зауважив, що фракція БЮТ наполягатиме на розгляді парламентом питання про відставку Табачника.

"Водночас після вчорашніх кадрових призначень вірогідність позитивного розгляду цього питання суттєво зменшилася", - вважає Томенко.

За словами віце-спікера, враховуючи, що "заступником міністра освіти та науки став чоловік голови Ради партії колишнього Президента України Віктора Ющенка "Наша Україна", можна вважати, що як мінімум команда Ющенка не буде в числі тих, хто голосуватиме за відставку".

Як повідомлялося раніше, 11 березня разом з іншими членами уряду Табачника було призначено на посаду міністра освіти і науки України.

12 березня у парламенті було зареєстровано проект постанови про звільнення Табачника. Ініціатором документу є народний депутат від блоку “Наша Україна – Народна самооборона”, голова депутатської групи „За Україну!” В’ячеслав Кириленко.

16 березня фракція БЮТ заявила, що вимагатиме від Верховної Ради України на найближчому засіданні в першочерговому порядку розглянути питання про відставку Табачника з посади міністра освіти і науки.

17 березня Кабінет міністрів своїм розпорядженням призначив Віктора Івченка заступником міністра освіти і науки України. Івченко – чоловік голови Ради партії "Наша Україна" Віри Ульянченко, яка очолювала Секретаріат Президента Ющенка.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.