Президент Янукович натякнув Голові ФПУ, що тому варто вийти з Партії регіонів?

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 19.03.2010 14:03 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=9628

Президент України Віктор Янукович закликає профспілки до максимально деполітизованої роботи.

Про це Президент заявив на зустрічі з представниками Всеукраїнських професійних спілок та професійних об’єднань.

На сьогодні, констатував Глава держави, діяльність профспілок вочевидь є надто політизованою. «Прошу, щоб профспілки займалися своїми справами та обов’язками. Треба прибрати політичні кольори із профспілок. Ділити на чужих і своїх не можна», – наголосив він.

Президент також відзначив, що надзвичайно зацікавлений у сьогоднішній зустрічі. «Мені цікаво дізнатися про ситуацію, що склалася в трудових колективах. Адже це відображає стан справ у суспільстві та державі», – сказав Янукович.

Серед найбільш поширених на сьогодні порушень прав робітників з боку роботодавців Президент назвав, передусім, ситуацію з виплатою зарплат. Глава держави також відзначив, що стурбований станом безпеки робочих місць.

«Там, де є господар – там і належна безпека праці. Де господаря нема – нема і безпеки», – зазначив Янукович.

У цьому контексті Президент висловив упевненість, що зниження травматизму на підприємствах сприятиме підвищенню працездатності та ефективності виробництва в цілому.

Глава держави звернув окрему увагу на важливість залучення в Україну інвестицій. Він, зокрема, критично оцінив ситуацію, коли робота з підготовки до проведення фінальної частини ЄВРО-2012 йшла, по суті, без інвестиційної складової. Тобто практично лише за рахунок бюджетних коштів. «Головне завдання уряду сьогодні – залучити інвестиції у проект ЄВРО-2012», – переконаний Янукович.

Президент, окрім того, висловив упевненість, що сьогодні усі зусилля влади, інвестиційні програми мають спрямовуватися на підвищення рівня економіки держави та активізації внутрішнього ринку.

Як загальновідомо Голова ФПУ Василь Хара є членом Політради Партії регіонів, народним депутатом, членом фракції ПР у парламенті.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.