Янукович зажадав від Азарова антикризового плану

Автор/джерело -  © РБК-Україна



Дата публiкацiї - 22.03.2010 14:47 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=9648

Президент України Віктор Янукович сьогодні під час зустрічі доручив прем’єр-міністру Миколі Азарову підготувати програму невідкладних заходів для виходу з кризи.

Програма має бути розглянута за участю депутатів Верховної Ради України, фахівців, експертів та представників громадськості на засіданні уряду, і після затвердження - обов'язково оприлюднена, повідомляє прес-служба глави держави.

Водночас Янукович закликав Азарова не чекати завершення виконання програми невідкладних заходів, а вже зараз надати пропозиції щодо пріоритетності і черговості реформ.

За результатами зустрічі з представниками Всеукраїнських професійних спілок та професійних об'єднань глава держави доручив уряду налагодити системну співпрацю з профспілками.

Янукович також висловив упевненість, що соціально-економічна ситуація в Україні змінюватиметься на краще і доручив прем'єр-міністру інформувати його про першочергові заходи та пріоритетні напрямки діяльності, які визначатиме уряд.

Крім того, Президент доручив вже цього тижня підготувати і провести спільну з урядом нараду з пенсійної реформи. "Ми повинні разом розглянути всі питання, що стосуються пенсійної реформи. Насамперед визначити, що ми можемо зробити і що можемо очікувати", - підкреслив глава держави.

Відповідаючи на запитання Президента щодо організації роботи з попередження повеней, прем'єр-міністр доповів, що в уряді створено відповідну комісію, яка провела два робочих засідання, розроблено план заходів, розпочато фінансування.

Під час зустрічі Янукович і Азаров обговорили також проблемні питання підготовки до проведення в Україні фінальної частини футбольного Євро-2012.

Крім того, Президент та глава уряду домовилися проводити зустрічі щопонеділка о 12:00, щоб спільно підбивати підсумки минулого тижня і планувати наступний.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.