Ляльководи Табачника знищили портал Студентського братства

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 23.03.2010 13:23 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=9660

17 березня хостинг-провайдером було припинено обслуговування порталу Студентського братства імені Степана Бандери «Молодий світогляд».

Акаунт порталу www.sbsb.org.ua був видалений з хостингу без жодного попередження та пояснення причин. Всі дані було знищено, без права поновлення.

Спроби адміністраторів дізнатися про причини видалення завершилися без успіху. Представники служби підтримки не вказали жодних аргументів видалення акаунта.

Редакція сайту протягом останнього тижня роботи розміщувала матеріали проти нового уряду, а саме Д. Табачника та іншої україноненависницької владної верхівки. Крім того на електронну адресу редакції сайту від невідомих адресатів приходили повідомлення з вимогами про зняття з публікації матеріалів. Цілком ймовірно, що саме це стало причиною видалення акаунту.

Не зважаючи на це, сайт найближчими днями відновить свою роботу в тому ж режимі, просто з незначною втратою напрацьованого матеріалу.

Голова МГО «Студентське братство імені Степана Бандери» Данило Тарасюк розмістив звернення, в якому закликає адміністраторів сайтів, журналістів, громадських діячів не стояти осторонь цієї проблеми.

"Висвітливши цю інформацію ви донесете людям правду про діяння злочинної антиукраїнської кампанії та вбережете свої Інтернет-ресурси від подібного втручання збоку.

Разом ми зможемо вистояти!" - йде мова в зверненні, яке нині роміщене на головній сторінці порталу.

Від “Аратти”. Не знаємо, випадково чи ні, але ще один портал, який "дозволяє" собі критику Табачника, а саме - "Освітній портал", на даний момент уражений вірусом:

Попередження: Відвідання цього сайта може бути шкідливим для вашого комп’ютера!
Виявлено, що веб-сайт за адресою www.osvita.org.ua містить елементи з сайта fortraffic001.com, який розташовує шкідливі програми – програмне забезпечення, яке може пошкодити ваш комп’ютер або виконувати якісь операції без вашої згоди. Одне лише відвідування сайта, який містить шкідливі програми, може вразити комп’ютер.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.