Портфельна війна. Симоненко суворо натякнув Януковичу, що буде судити кадри

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 23.03.2010 18:11 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=9673

Лідер комуністів Петро Симоненко нагадав колегам з КоСаРів, умови, на яких він погодився бути коаліціянтом.

«Ухвалюючи рішення про створення коаліції, ми керувалися, насамперед, необхідністю виконання триєдиного завдання: усунення від влади печерних націоналістів, наведення ладу в країні і забезпечення благополуччя наших громадян через єдність влади, коли одна і таже політична команда ухвалює рішення, проводить ці рішення в життя і відповідає за їх виконання».- про це заявив лідер українських комуністів Петро Симоненко, повідомила прес-служба.

Петро Симоненко підкреслив, що, поза всяким сумнівом, кадровий потенціал - це один з ключових інструментів будь-якої влади і те, хто буде призначений на ту або іншу посаду, має не останнє значення з погляду ефективності роботи всієї системи влади.

«Принцип «кадри вирішують все» - це аксіома. Тому, як учасники коаліції, маючи професійно підготовлених фахівців для роботи на будь-яких рівнях і у всіх органах державної влади і управління, ми, природно, не можемо залишатися поза процесом формування всієї вертикалі влади, зокрема урядом і органами місцевого самоврядування», - відзначив лідер Компартії.

Симоненко також відзначив, що сьогодні ще рано судити про те, наскільки ефективні і виправдані ті або інші кадрові призначення в уряді, Адміністрації Президента і на місцевому рівні.

«Відповідь на це питання ми отримаємо тоді, коли буде готовий проект Держбюджету. Коли виконуватиметься закон про підвищення соцстандартов. Тоді, коли і з яким результатом закінчаться газові переговори з Росією і як вирішуватимуться питання Єдиного економічного простору і Митного союзу. Тоді, коли уряд визначиться з ціновою і тарифною політикою, перш за все, на енергоносії і комунальні послуги. Оцінювати ефективність кадрових призначень можна буде і по тому, яка проводитиметься мовна політика, як вирішуватимуться питання відновлення історичної справедливості відносно наших ветеранів - переможців і героїв Великої Вітчизняної війни і так далі», - сказав Симоненко.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.