Азаров назвав розмови про втрату труби спекуляціями опозиції

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 24.03.2010 14:05 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=9685

Прем’єр-міністр України Микола Азаров прокоментував звинувачення політичних опонентів у тому, що Україна може втратити ГТС і в країні буде збільшено пенсійний вік.

Зокрема, глава Кабміну назвав спекуляціями опозиції заяви про намір уряду збільшити пенсійний вік, не підвищувати соціальні стандарти, втрати державного контролю над газотранспортною системою країни.

"Так звана опозиція поширює спекуляції щодо пенсійного віку, не підвищення соціальних стандартів - все це фікції. Навпаки, розробляється бюджет враховує підвищення соціальних стандартів і буде поступове їх збільшення в цьому і наступному роках", - сказав Азаров.

При цьому глава уряду наголосив, що "спекуляції навколо нашої газової труби, ще раз зауважую, - це спекуляції так званої опозиції і ніщо інше".

Нагадаємо, що раніше лідер БЮТ Юлія Тимошенко заявила, що створення консорціуму з управління газотранспортною системою України суперечить національним інтересам країни.

Раніше українські ЗМІ повідомляли, що уряд України вирішив розглянути можливість зниження дефіциту Пенсійного фонду шляхом збільшення пенсійного віку для військовослужбовців і жінок.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.