Азаров повідомив, що вже готовий пакет оздоровчих законопроектів

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 24.03.2010 14:13 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=9686

Уряд має запропонувати на розгляд парламенту низку першочергових документів, зокрема, щодо оздоровлення економіки.

Про це повідомив прем’єр-міністр України Микола Азаров, розпочинаючи засідання уряду.

«Наступного тижня розпочне роботу Верховна Рада… Все, що вже є в нашому портфелі для пожвавлення та покращення внутрішнього платоспроможного попиту, оздоровлення економіки, має бути прийняте і негайно запрацювати», - підкреслив Глава уряду.

Азаров також зазначив, що у п’ятницю, 26 березня відбудеться засідання Ради коаліції. «Я прошу всіх членів Уряду надати свої пропозиції до порядку денного цього засідання», - наголосив Глава уряду.

Прем’єр-міністр зазначив, що Рада коаліції збиратиметься регулярно, а порядок денний формуватиметься з пропозицій Уряду і керівників фракцій.

Він також повідомив, що формування складу уряду та урядових структур на завершальному етапі.

«Уряд починає роботу в повному складі. Багато призначень відбулося за коаліційним принципом, але це зовсім не означає, що зменшується відповідальність Уряду в цілому та персональна відповідальність кожного з нас», - наголосив Азаров. Прем’єр-міністр запевнив, що ефективність роботи Уряду залежить саме від злагодженості дій та розуміння спільної відповідальності за справу.

Микола Азаров також підкреслив, що початок роботи Уряду позитивно сприйняла світова спільнота. «Як вчора мені сказав заступник Міністра фінансів США Кристофер Смарт, «вікно можливостей» для України сьогодні відчинено навстіж і увага величезна», - зазначив прем’єр-міністр, додавши, що Уряд не має права змарнувати це позитивне ставлення до країни.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.