Нардеп Новіков пропонує бойкотувати Ющенка

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 24.03.2010 15:43 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=9688

У відповідь на активне цитування заяв Віктора Ющенка в ЗМІ, народний депутат України Олег Новіков заявив, що цей екс-президент заслуговує лише бойкотування його як політика.

Про це повідомила прес-служба.

Новіков сказав: «Ми пробачили Віктору Ющенку його дії під час акції «Україна без Кучми», коли він називав її учасників «фашистами», ми пробачили йому його політичного «батька» - Кучму. Були сподівання, що він проявить себе як патріот і європейський Президент. Однак замість того, щоб єднати Схід і Захід України, Ющенко відправився по світу збирати оплески. А, вдосталь натішивши своє самолюбство, він став себе вважати месією, хоча кожна його дія вела лише до поглиблення розколів у суспільстві».

Політик продовжив: «Була надія, що після Указу про розпуск Парламенту, коли створили антиконституційну коаліцію, ще відбудуться зміни і Ющенко зможе взяти кермо влади у свої руки і спрямує країну до європейських цінностей. Але все закінчилося з його боку лише декларуванням намірів і поглибило розкол суспільства на Схід і Захід, на багатих і бідних. І не лише світова криза тому провиною, а й позиція тоді ще Президента».

«Руйнівними для української національної ідеї виявилися й останні дії Ющенка: його заклик голосувати «проти всіх» у 2-му турі, що повністю сприяло приходу до влади команди Януковича. Те ж саме стосується і поспішного візування Ющенком змін до закону про вибори, хоча він мав усі права ветувати цей сумнівний законопроект», - зазначив Новіков.

«Стараннями Ющенка сьогодні до влади повернулася команда людей родом з минулого – з часів Леоніда Кучми. І всі ті обіцянки, які Ющенко давав народу України на Майдані (а саме народ привів його до влади, оцінивши масштабність фальсифікації виборів 2004 року), розсипалися на порох», - підкреслив народний депутат України.

«Тому зараз я вважаю, що Ющенко потрібно бойкотувати як політика усією країною; адже інформаційний вакуум – це найкращі ліки для України від цієї людини», - резюмував Новіков.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.