Донецькі вірмени зробили спробу нападу на журналіста телеканала “1+1”

Автор/джерело -  © ІМІ



Дата публiкацiї - 19.09.2006 16:09 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=969

Вірмени, які зібралися біля лікарні, де знаходиться вірменський бізнесмен, перешкоджають роботі преси, і, навіть, зробили спробу нападу на журналіста телеканала “1+1” Костянтина Павлова.

В даний момент біля входу в лікарню Калініна в Донецьку, де лежить поранений Самвел Адамян, якого розстріляли в Донецьку 18 вересня, крім міліції чергують близько 30 чоловік.

Швидше за все, це представники вірменської громади. Самвел Адамян - один з лідерів вірменської громади міста. При цьому міліція ховає місцезнаходження потерпілого, побоюючись повторного замаху. За станом на 11.00 стан Адамяна і його охоронця важке, але загрози життю немає. Поранений кілер знаходиться в ІТУ міста Донецька.

Вірмени перешкоджають роботі преси, і навіть зробили спробу нападу на журналіста телеканала “1+1” Костянтина Павлова. Павлов повідомив, що він збирається звернутися в органи внутрішніх справ, але не з претензіями, а з проханням забезпечити його безпеку під час проведення зйомок.

По деяким даним Адамян має безпосереднє відношення до керівництва однієї з нафтових компаній. За даними джерела з нафтопромислових кіл, не виключено, що цей замах є початком переділу нафтового ринку в Донецькій області.

Від “Аратти”: Судячи із усього, ситуація у Донецьку, після учорашньої перестрілки, далека від спокійної. Агресивність вірменської меншини свідчить, насамперед, про те, що люди не довіряють місцевій “регіональній” владі. І влада, вочевидь - побоюється якихось небажаних для себе наслідків. Принамні, перші особи міста й області навряд би давали прес-конференції із приводу стрілянини. Бо ж для Донецька такі розборки - не дивина. Хіба що, відбуваються не завжди в центрі міста.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.