Деградація. Хто в Україні керує Інтерполом?

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 24.03.2010 17:46 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=9690

Екс-керівник українського Інтерполу, нардеп Кирило Куліиов звинуватив свого колегу у елементарному незнанні матеріальної частини та поставив медичний діагноз.

«Заява про викрадення бази даних Національного бюро Інтерполу - це чиста шизофренія людини, яка хоче сказати: «Я дуже хочу працювати начальником Інтерполу». Це весняний шизофренічний рецидив. Треба проходити психіатричну експертизу», - про це сказав екс-керівник Національного центрального бюро Інтерполу в Україні, народний депутат України Кирило Куликов, коментуючи інформацію, яка з’явилась у ЗМІ, про те, що електронна база даних Національного центрального бюро Інтерполу була вкрадена і продана за 5 тисяч доларів.

«Такі заяви завдають серйозної шкоди іміджу Інтерполу, структури, яка має історію. Адже викрасти базу даних технічно неможливо в Україні тому, що основний сервер знаходиться в Ліоні», - підкреслив Куликов.

Як повідомляося раніше, колишній керівник НЦБ Інтерполу в Україні Ростислав Вергеес в інтерв`ю газеті "Сегодня" № 65 (3489) заявив, що в Україні викрадено базу даних Інтерполу і продано за п'ять тисяч доларів.

"Я не буду категоричним, але мої джерела цю інформацію підтверджують. Йдеться про базу реєстрації осіб, фірм, автомобілів і предметів мистецтва. Її нібито продали всього за 5 тисяч доларів одному пройдисвітові без певного роду занять. Більш того, начебто виписали йому посвідчення радника Інтерполу", - сказав він.

"В результаті, - зазначив Вергелес, - багато «охоронних» фірм платять цій людині 150-200 доларів за одну перевірку по базі. Тим часом в цьому інформаційному банку даних (до речі, його вели з 1993 року!) є повні відомості про те, на яких підставах проводилися перевірки українського Інтерполу. Зокрема й про те, чому правоохоронці запитували в Бюро інформацію про конкретного суб`єкта - тобто, в чому конкретно підозрювали людину".


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.