Вдруге на день прем’єр Азаров побожився, що трубу не віддасть нікому

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 24.03.2010 18:25 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=9692

Прем’єр-міністр України Микола Азаров і прем’єр-міністр РФ Володимир Путін у Москві розглядатимуть питання корегування газових угод.

Про це Микола Азаров заявив сьогодні під час представлення Голови ДПА, повідомила прес-служба.

За його словами, необгрунтовано високі ціни на газ для України створюють великі проблеми для економіки нашої держави. Саме тому, зокрема, це питання буде на першому місці під час зустріч прем’єрів України і Росії, яка відбудеться 25 березня у Москві: "Ми розраховуємо на те, що взаємовигідний проект угоди буде розроблений, і ми спільно його реалізовуватимемо. Ми, безумовно, повинні знайти компромісне рішення, яке зробило би можливим розвиток української економіки", - відзначив прем’єр-міністр України.

Азаров також назвав спекуляцією розмови про відчуження української газотранспортної системи: "Я можу вас заспокоїти: ні про яке відчуження, ні під яким «соусом» не йдеться. Абсолютно". За його словами, зараз мова може бути виключно про модернізацію вітчизняної ГТС.

Глава Уряду також відзначив, що на зустрічі з прем'єр-міністром Росії розглядатиметься дуже широкий спектр питань: "Наші переговори в Москві, звичайно, матимуть дуже багато складових. Це не тільки газові питання, але і широкий спектр наших відносин".


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.