Рада КоСаРів вирішила, що Тимошенко тисне на КС

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 29.03.2010 17:48 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=9733

Сьогоднішні заяви Юлії Тимошенко, зроблені напередодні першого засідання з розгляду Конституційним Судом питання про легітимність створеної у парламенті коаліції, є прямим тиском на суддів.

Про це заявила рада коаліції, повідомляє офіційний ресурс Партії регіонів.

Тимошенко у звичній для неї манері облила брудом суддів, політиків, внісши чергову порцію брехні і конфліктності в загальну атмосферу.

Її виступ перед журналістами наче повернув усіх у неприємну атмосферу конфліктності, оббріхувань та роздору, які панували у часи старої влади.

Всього за кілька тижнів перебування при владі нового Президента, нової коаліції та нового уряду влада демонструє злагодженість дій і єдність рішень. Це, власне, те, що є запорукою швидких та ефективних реформ, змін і подолання кризи. Тимошенко робить спробу зруйнувати цю єдність.

Не чекаючи рішення Конституційного Суду, вона подає як доконаний факт таке рішення – каже, що КС визнає нелегітимність новоствореної коаліції.

Це прямий тиск на суд. Це спроба повернути назад колесо подій. Це недемократичний підхід і звичайна підлість стосовно суспільства, яке, звільнившись від конфліктної, розсвареної і непрофесійної влади, почало успішно йти дорогою змін на краще.

«Краще б вона і далі відпочивала собі в Еміратах», - такою є реакція громадян на чергову спробу Тимошенко перешкодити країні в налагодженні процесу консолідації і ефективної системи управління державою.

Як повідомлялося раніше, сьогодні на брифінгу лідер опозиції Юлія Тимошенко заявила про тиск на суддів Конституційного Суду та спроби підкупу.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.