Акустична система від JVC дихає музикою

Автор/джерело -  © «Аратта-Україна»



Дата публiкацiї - 19.09.2006 21:53 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=974

Японська компанія JVC оголосила про створення унікальної дванадцятигранної акустичної системи Pulsating Sphere Speaker, динаміки якої “видихатимуть” звук.

Представниця JVC урочисто демонструє “дихаючі динаміки” в демонстраційному залі компанії в Токіо

Виконана у формі додекаедра (дванадцятигранника) PSS (Pulsating Sphere Speaker - “Пульсучі Сферичні Динаміки”) випромінюватиме звук на всіх напрямках, а динаміки системи виконані з еластичних матеріалів, що дозволить повністю уникнути можливих спотворень, повідомляє агентство AFP.

За словами представників JVC, унікальне звучання системи Pulsating Sphere Speaker стало заслугою нової конструкції динаміків, звук в яких розповсюджуватиметься від центру до середини мембрани (звідси і термін "дихаючі динаміки").

У створенні Pulsating Sphere Speaker були використані більше дюжини унікальних розробок, заявки на патентування яких JVC вже направила у відповідні організації.

За словами творців системи, перші PSS з'являться у продажу в першій половині 2007 року. Орієнтовна вартість новинки поки не повідомляється.

Варто відзначити, що PSS стане далеко не першою багатогранною акустичною системою з представлених на ринку. Так, семигранна система Hemisphere від фірми Electrotap поступила до
продажу ще в лютому 2006 року.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.