Єфремов закликав опозицію зробити те, чого він не робив ніколи

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 30.03.2010 17:03 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=9747

Партія регіонів розраховує на конструктивну роботу всіх парламентаріїв з метою подолання тих кризових явищ, які дісталися в спадок від попереднього уряду.

Фотофакт конструктивної роботи ПР у опозиції

Про це заявив народний депутат, голова парламентської фракції ПР Олександр Єфремов, виступаючи з трибуни Верховної Ради.

На початку свого виступу Єфремов заявив про те, що депутати-регіонали, що прийшли на заміну тих, хто очолив відповідальні ділянки роботи у виконавських органах влади, володіють високими професійними і організаторськими здібностями. Він висловив упевненість в тому, що інтелектуальний потенціал від такої ротації не знизиться.

«Кожен четвертий має вчений ступінь доктора або кандидата наук. У активі більшості колег - досвід керівництва крупними підприємствами, організаціями, вищими учбовими закладами», - сказав Єфремов.

Ефремов запропонував опонентам Партії регіонів припинити займатися розхитуванням політичної ситуації і почати працювати над реалізацією на законодавчому рівні тих ініціатив, які висунув Президент країни Віктор Янукович і до здійснення яких приступив Кабінет Міністрів України.

«Нам є над чим працювати. Президентом запущений механізм економічних реформ, реформи судової гілки влади, створений національний антикорупційний комітет. У самий найближчий час нас всіх чекає непроста робота над проектом бюджету держави і програмою соціально-економічного розвитку країни», - підкреслив він.

Ефремов також висловив надію, що все без виключення депутати підключаться до формування цих документів з конструктивними пропозиціями. «Ми зовсім скоро перевернемо ганебну для будь-якої цивілізованої держави сторінку ручного, непрозорого управління фінансами», - констатував голова парламентської фракції ПР.

Фотофакт конструктивної роботи ПР у опозиції

Він звернув увагу депутатів на те, що у формованому Урядом державному бюджеті передбачено підвищення соціальних стандартів. За словами Єфремова, нинішня влада забезпечує виконання того закону, «за який ми проголосували торік, і на реалізацію якого попередня влада так і не змогла знайти коштів».

За той короткий термін, підкреслив депутат-регіонал, який пройшов з часу приходу у виконавчу владу нової команди, вдалося відновити діалог з МВФ, припинений у зв'язку з несумлінним відношенням попереднього уряду, провести переговори з Росією, які дозволяють почати дійсно партнерські і взаємовигідні стосунки.

Єфремов відзначив, що необхідно «відійти від демагогії і включитися в законотворчу роботу, яка припускає гострі, але конструктивні дискусії».

У завершенні виступу політик констатував, що конструктивна робота Верховної Ради дозволить навести елементарний лад в країні.

Це, за його словами, «підтримується виборцями, зарубіжними партнерами, які побачили консолідацію».


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.