Азаров обіцяє програму уряду за два тижні

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 2.04.2010 15:12 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=9779

Урядовий комітет з питань реформ дав два тижні профільним міністерствам на доопрацювання проекту Програми діяльності Кабінету Міністрів.

Про це Прем'єр-міністр України Микола Азаров повідомив сьогодні на брифінгу за результатами засідання Урядового комітету з питань реформ.

За його словами, сьогодні Комітет розглянув перший варіант. Відбулось змістовне обговорення, висловлені зауваження і пропозиції, сформульовані завдання міністерствам і відомствам на серйозне доопрацьовування Програми.

«Відводиться тиждень кожному міністру для вдосконалення і уточнення своєї частини Програми, а потім ще тиждень віце-прем’єр-міністрам на її зведення. Думаю, що через два тижні програму розгляне і затвердить спочатку Урядовий комітет, а потім і Кабінет Міністрів», - повідомив Азаров.

Прем'єр-міністр зазначив, що зараз перед Урядом стоїть завдання розробити якісно новий документ, який став би путівником для Уряду на шляху стабілізації економіки та проведення системних реформ в державі: «Програма має носити якісно інший характер, ніж ті, які раніше Урядами декларувалися, але не забезпечили корінних змін нашої економіки».

Глава уряду вважає, що Програма діяльності Кабінету Міністрів повинна відповідати на головні питання: як стабілізувати роботу економіки, як подолати кризу і вийти на докризовий, 2007 року, рівень розвитку національної економіки і які реформи повинні бути здійснені в Україні для забезпечення високих темпів розвитку, а також які мають бути створені умови, щоб забезпечити модернізацію економіки і перехід до нового постіндустріального укладу.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.