Вічна дружба по-лужковські. Фекалії для українців, Президента і нардепів

Автор/джерело -  © Новий канал



Дата публiкацiї - 2.04.2010 18:15 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=9784

Санаторій мерії Москви забруднює Чорне море. Топить у фекаліях кримську дачу Президента України Віктора Януковича. Разом з гарантом від дій росіян страждають і біля 500-та мешканців селища Санаторне в Криму.

Елітні місця відпочинку українських народних обранців тепер мають специфічний запах

Це не гірський струмок, а лайно, що тече прямісінько в море. Вгору по течії – селище Санаторне, з переповнених каналізаційних колодязів якого і виливаються ці нечистоти.

Поруч із селищем розташований санаторій мерії Москви “Меллас”. Останній із селищем в радянські часи були єдиним цілим. Тому і каналізація спільна.

Після розпаду союзу селище і санаторій відійшли різним державам, а колектор став спірною територією. Восени росіяни забили в колектор чіпа, а поблизу колодязя поставили охорону. Труби, які лежать і в українській землі і повинні обслуговувати українських громадян - де факто захопила Росія.

Пояснити свої дії знімальній групі “Репортеру” директор санаторію відмовився і відіслав до мера Москви Юрія Лужкова.

Костянтин Карпухин, директор санаторію «Меллас»: “Я на гучному зв’язку розмовляю по телефону”. “Я без письма, которое вы должны отправить в Москву, и которое там должны рассмотреть, не могу комментировать ситуацию. У меня есть руководитель”.

Фекальне питання вже стало причиною міжнародного скандалу, яке винесли на міжурядові перемовини в один ряд із питаннями базування Чорноморського флоту і ціною на газ.

Сергій Семин, голова міської ради великої Ялти: “Получается так, что поселок Санаторное вошел в один ряд взаимоотношений России и Украины в аспекте канализации”.

Через каналізацію у невеличкому Кримському селищі швидко заворушилися українські посадовці - поруч розташована кримська резиденція Президента України і елітний санаторій Верховної Ради.

Сергій Брайко, міський голова великої Ялти: “Канализация от нескольких пятиэтажных домов просто течет в море, в район самого санатория “Меллас” который не дает подключиться, в район санатория “Южний”, ну и простите меня в район государственных дач”.

Віктор Янукович своєї Кримської резиденції ще не відвідував. Його шанувальники вирішили розповісти йому все як є, без поезії.

Наталка Григор’єва, мешканка Санаторного: “Виктор Федорович приедете к себе на дачу и будете купаться как мы, в говне”.


Коли знімальна група “Репортеру” вирішила відзняти колодязь, заблокований росіянами, який розташований за кілька кілометрів від санаторію на одній із вулиць українського селища, з машини, що стояла поруч вискочила російська охорона. Охоронці почали погрожувати і залякувати журналістів і селян.

Далі ще цікавіше, на виклик журналістів приїхала міліція. Але замість говорити з ними, завела розмову з московськими охоронцями. А після перемовин міліціянти відмовилися приймати заяву від журналістів про перешкоджання їхній діяльності, а на наше прохання виконувати закон, заборонили їх знімати.

Виконувати закон і захищати громадян України міліція почала лише після дзвінка журналіста “Нового каналу” міністрові МВС Анатолієві Могильову. Після цього мешканці Санаторного теж почали шукати кому зателефонувати – інакше разом із Президентом потонуть у лайні.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.