Тимошенко зявляє про політичні репресії

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 6.04.2010 14:35 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=9793

Нова влада на чолі з Віктором Януковичем намагається чинити тиск на лідера об’єднаної демократичної опозиції Юлію Тимошенко через Генеральну прокуратуру.

"Проти мене також почали діяти. І після того, як я провела прес-конференцію і оприлюднила своє знання про корупційні дії, які відбуваються в Конституційному Суді, про залякування суддів, про тиск на суддів, який чиниться командою Януковича, відносно того, щоб примусити до візиту Януковича до Сполучених штатів прийняти антиконституційне рішення суду, після того я в свята пасхальні отримала от таке запрошення від Генеральної прокуратури, де мене викликають в Генеральну прокуратуру для того, щоб проти мене вже чинити тиск відносно того, що оприлюднюю такі обставини, які відбуваються в Конституційному Суді і для того, щоб мене злякати", - заявила Тимошенко на брифінгу.

Лідер опозиції підкреслила, що вона піде до Генеральної прокуратури і намагання нової влади її налякати є марними.

"Я піду туди – не сумнівайтеся! Те, що я буду розмовляти з цими прокурорами, які працюють на замовлення чітко і відверто, в цьому теж не сумнівайтеся! І те, що через такі речі я не буду впадати в політичну паніку, я думаю, що теж добре відомо суспільству", - сказалаТимошенко.

Вона також наголосила: "Я хочу сказати пану Януковичу і його підручній Генеральній прокуратурі, що мене за всі ці роки, поки Кучма працював, викручуючи руки, поки всі його прибічники намагалися мою родину принизити і репресувати, я хочу сказати, що Янукович ще не вийшов політичним зростом разом з усію своєю камарильєю, щоб мене лякати Генеральною прокуратурою".

"Хочу сказати, що я давно лякана і я давно цих хлопців вже не боюся просто. Тому всі ці посили від Генеральної прокуратури – це посили, які так і залишаться їх безвольною системою репресій", - резюмувала лідер опозиції.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.