Під час вибуху на насосній станції Ялтинського водоканалу загинув чоловік

Автор/джерело -  © Кореспондент.net



Дата публiкацiї - 6.04.2010 15:57 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=9796

В Ялті під час вибуху в операторській Батуринського резервуара чистої води (належить Ялтинському водоканалу) загинув оператор.

Як повідомила прес-служба кримського МНС, тіло загиблого було виявлено в ході розчищення завалів будівлі, де розміщувалася операторська.

На місці вибуху працюють слідчі МВС і прокуратури, які з'ясовують причини вибуху. Також на місце події прибули керівники Ради міністрів Криму та керівництва Ялти. Причини вибуху поки невідомі.

Як повідомила раніше прес-служба МНС України, сьогодні о 4:30 в одноповерховій будівлі операторської (8 на 10 метрів) стався вибух, в результаті якого обвалилися несучі конструкції перекриття будівлі по всій площі.

У зв'язку з подією водопостачання міста здійснюється за резервною схемою.

На відстані близько 50 метрів від зруйнованої будівлі насосної станції розташований пологовий будинок. Ударною хвилею в ньому вибило кілька шибок. На щастя, в самому пологовому будинку ніхто не постраждав.

"Через двадцять хвилин я був на місці, і відразу помітив, що земля навколо водокачки горить. Напевно, вибухнув газ. Під цією будівлею проходить газова труба. Від вибуху у нас у декількох палатах вибило шибки. У палатах саме в той час перебували жінки, які народжуватимуть, і які вже народили. Лікарня зараз не дуже завантажена. Якщо б у палатах було більше людей, хтось би обов'язково постраждав. Зараз ми перевели всіх породіль в інші палати, які не постраждали. Тепер потрібно заново склити близько 120 квадратних метрів ... ", - розповів у коментарі Комсомольской правде в Украине головний лікар Ялтинського міського пологового будинку Валентин Лєпіхов.

Водночас, Тетяна Ніколаєнко, менеджер зі зв'язків з громадськістю Ялтинського міського водоканалу у своєму коментарі виданню зазначила: "Вчора ввечері Олександр Рунов зателефонував і сказав, що в туалеті водокачки смердить бензином. У нас там не було ніяких газових приладів. А сьогодні вранці десь у районі чотирьох годин будівля вибухнула. Деталі зараз уточнюються. В Олексія залишилася дочка, що навчається в інституті, й дружина ".

Комсомольская правда також поінформувала, що під уламками будівлі виявилися легкові машини Suzuki Grand Vitara і KIA. Також у Ялті без газу залишилися два мікрорайони.

"На даний момент подача газу припинена на 10-й і 11-й мікрорайони міста. До з'ясування причин вибуху відключено від подачі газу пологовий будинок і житлові будинки, - розповів виданню мер Ялти Сергій Брайко. - Поки причину не буде встановлено остаточно слідчою комісією - підключення газу не буде ".


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.