Колесніков вважає, що всі ідеї Табачника від убогості

Автор/джерело -  © proUA



Дата публiкацiї - 7.04.2010 12:19 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=9800

Віце-прем’єр-міністр Борис Колесніков вважає, що всі радикальні і націоналістичні гасла в Україні з’являються від убогості.

аку думку він висловив в ефірі «Ехо Москви», коментуючи заяви міністра освіти і науки Дмитра Табачника про існування двох Україн.

«Ну, я не сказав би, що є дві Україна. Всі проблеми, всі радикальні гасла і націоналістичні - це від убогості. Зазвичай вони приживаються в убогих країнах», - заявив він.

«Тому нам треба працювати над рівнем життя українського народу. 20 років тому, коли квиток на літак Донецьк-Волжськ коштував трішки більше 20 рублів, а прибиральниця отримувала 80, не було ніяких розмов про «бандерівців» і «москалів», - додав Колесніков.

«Все було зрозуміло і ніякі штампи не приживалися. Сьогодні ця проблема в убогості. Тому в цьому плані я думаю, що ростиме рівень життя, буде менше розмов», - підсумував він.

Як відомо, у 2008 році Колесніков назвав Табачника «дешевим клоуном», коментуючи його заяви на з’їзді в Сєвєродонецьку про те, що бізнесмени південного сходу України прагнуть домовлятися з Віктором Ющенком, оскільки гроші люблять тишу.

Недавно Борис Колесніков натякнув, що його оцінка Дмитра Табачника як «дешевого клоуна» залишається в силі.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.