Кінці у воду. Зник начальник столичного управління комунальної власності

Автор/джерело -  © Українська правда



Дата публiкацiї - 13.04.2010 11:43 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=9855

Начальник Головного управління комунальної власності Анатолій Чуб як крізь землю провалився. У приймальні управління кажуть, що начальника немає на роботі кілька днів.

Начальник Головного управління комунальної власності Анатолій Чуб

За інформацією "Сєгодня", він, нібито, може бути оголошений у розшук і навіть арештований через зниклі документи про приватизацію у Києві за 2006-2010 роки.

У комісії з комунальної власності Київради також кажуть, що Чуба ніде немає.

За словами голови комісії регіонала Володимира Дейнеки, він не може зв'язатися з Чубом вже кілька днів, а голова фракції БЮТ Тетяна Меліхова припускає, що зникнення прямо зв'язане зі зниклими документами.

"Ми направили депутатський запит, але поки не одержали відповіді. А замість відповіді зник сам Чуб. Я не думаю, що це випадковість", - сказала вона.

Міліція інформації про зникнення поки що не коментує.

Як відомо, Чуб є членом Постiйної комiсiя Київради з питань власності та начальником управління комунальної власності, які, власне і займаються питаннями приватизації столичного майна.

Як повідомлялося раніше, наприкінці березня у голови комісії Київради з питань приватизації, депутата від Блоку Черновецького Петра Іванова, на парковці на проспекті Перемоги вкрали джип "Фольксваген" вартістю біля $80 тисяч, у якому знаходилися приватизаційні документи.

Опозиція тоді заявляла, що це фіктивне викрадення, мовляв, насправді команда мера намагається замести сліди. Крім того, депутати заявляють, що приватизаційні справи за 4 роки влізли б хіба що в автобус, але не в джип.

Ще одна невдача спіткала іншого депутат Блоку Черновецького Віталія Павлика - у нього через розбите вікно в автомобілі украли портфель з документами.

Однак сам депутат каже, що нічого коштовного серед паперів не було, мовляв, там були документи регламентної комісії.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.