Заукраїнці прогнозують масові акції протесту

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 14.04.2010 12:48 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=9868

Лідер партії “За Україну!” В’ячеслав Кириленко вважає, що антиукраїнська політика теперішньої влади призведе до національних збурень та спалахів громадянської непокори.

Про це він заявив, виступаючи з трибуни Верховної Ради України.

«Депутатська група «За Україну!» зобов’язана звернути увагу громадськості на декілька вкрай великих загроз для національної безпеки та української національної ідентичності, які йдуть від теперішньої влади. Всупереч Конституції й національним інтересам розпочалися торги з приводу того, чи буде далі довічно на території України перебувати Чорноморський флот Російської Федерації. Всупереч законодавству і національним інтересам відбуваються публічні і приховані переговори про передачу російському «Газпрому» газотранспортної системи України», - сказав Кириленко.

Також голова депутатської групи «За Україну!» зазначив, що на додачу до газової кабали теперішня влада намагаються влізти в ядерну кабалу й монополізувати поставки ядерного палива лише з Російської Федерації, а також збудувати шкідливий ядерний завод з переробки пального за сумнівними технологіями.

«Все це без обговорення, без повідомлення громадськості, без врахування українських національних інтересів. Засекречується національна пам’ять, архіви СБУ щодо геноциду українського народу – закрито. З офіційних сайтів зникла інформація, яка говорить про 3 мільйони 940 тисяч щонайменше офіційно судом встановлених жертв голодомору. Натомість пропонується ставити пам’ятники катам-диктаторам, як це відбувається з пам’ятником Сталіну в Запоріжжі. Натомість пропонується вивішувати червоні прапори в обласних центрах. Це означає, що в подальшому така політика антиукраїнської влади призведе до національних збурень, призведе до загострення протистоянь, а також спалахів громадянської непокори», - сказав Кириленко


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.