Представник Ющенка в Криму пропонує перейменувати місцеву Верховну Раду в Кнесет

Автор/джерело -  © Обком



Дата публiкацiї - 21.09.2006 15:17 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=987

Постійний представник Президента України в Криму Генадій Москаль уважає, що Верховну Раду АРК можна сміливо перейменувати в Кнесет.

Президент Віктор Ющенко та його представник у АР Крим Генадій Москаль

Так Москаль прокоментував журналістам інформацію про те, що, що розшукуваний Інтерполом депутат Верховної Ради АРК, спортивний директор СК “Таврія” Рувім Аронов є громадянином Ізраїлю.

“Пропоную прямо завтра, на засіданні Верховної Ради АРК перейменувати кримський парламенту в Кнесет”, - сказав Москаль.

До речі, учора, на першому пленарному засіданні другої сесії п'ятого скликання Верховної Ради АРК були відсутні близько 15 депутатів.

У зв'язку із цим багато журналістів пригадали недавню обіцянку глави МВС Юрія Луценка про те, що, коли відкриється чергова сесія кримського парламенту, багатьох депутатів не дорахуються в залі.

Проте більше всього вчора в кулуарах обговорювали відсутність в залі засідань Верховної Ради АРК члена фракції “Блок За Януковича!” Олександра Мельника і лідера партії “Союз” Льва Мірімського. Останнього, до речі, також раніше звинувачували в наявності громадянства Ізраїлю. Зокрема, лідер Кримської організації Партії регіонів, а нині народний депутат України Василь Кисельов навіть демонстрував журналістам у під час минулої виборчої кампанії документи Генпрокуратури України й Інтерполу, які, на його думку, доводять іноземне громадянство Мірімського. До речі, електронні копії цих документів до цих пір “висять” на офіційному сайті Кримської республіканської організації Партії регіонів.

Переклад: Аратта-Україна


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.