Проект держбюджету нардепи нібито побачать наступного тижня

Автор/джерело -  © proUA



Дата публiкацiї - 15.04.2010 11:52 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=9878

Проект закону про державний бюджет на 2010 рік буде внесений на розгляд Верховної Ради наступного тижня.

Про це з трибуни Ради заявив лідер фракції ПР Олександр Єфремов.

Так Єфремов відреагував на критику з боку БЮТ про те, що коаліція не виконує своїх передвиборних обіцянок про підвищення соцстандартів.

Зокрема, керівник фракції БЮТ Іван Кириленко розкритикував коаліцію щодо законопроектів про підвищення соціальних стандартів, які вчора були відхилені депутатами.

«Вчора Партія регіонів і коаліція осоромили себе. Численні обіцянки (перед виборами - ред.) виявилися цинічною брехнею. Обіцяли, що за два тижні після виборів усі обіцянки про підвищення рівня життя будуть виконані. Пройшло вже більше двох місяців, але законопроектів, указів, постанов про підвищення зарплат, пенсій, соцдопомоги українці так і не дочекалися», - зокрема заявив Кириленко.

У свою чергу, на критику Олександр Єфремов заявив:

«Наступного тижня буде внесений у Раду проект державного бюджету. Перша ціль, яка відображена в законопроекті про бюджет - це підвищення соціальних стандартів. Те, що нам говорили впродовж всього року, що немає грошей. Наш уряд знайшов ці гроші. У загальній сумі, у тому числі й до пенсійного фонду і на підвищення зарплати - буде виділено більш 27 млрд грн. І цю проблему буде вирішено І для цього треба прийняти бюджет, а ті демарші, які роблять наші колеги - затягують вирішення цього питання».

Зараз Рада розглядає програму соціально-економічного розвитку України на 2010 рік. На трибуні виступає перший віце-прем’єр міністр Андрій Клюєв.

Нагадаємо, Партія регіонів 14 квітня не проголосувала за свій же законопроект про надання соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям на рівні прожиткового мінімуму.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.