Передвиборчі обіцянки Януковича і Партії регіонів виявилися цинічною брехнею

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 15.04.2010 13:16 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=9882

Вчора Партія регіонів і правляча коаліція на чолі з Януковичем остаточно зганьбила і осоромила себе, не проголосувавши за свої ж передвиборчі соціальні обіцянки.

Про йдеться у заяві фракції БЮТ, яку зачитав з парламентської трибуни Голова фракції Іван Кириленко.

«У стінах українського парламенту президент Янукович, Партія регіонів, їх Уряд повністю визнали свою безпорадність, розгубленість і тотальну неспроможність забезпечити найнеобхідніше людям, які без допомоги держави можуть опинитися на межі виживання», - наголосив Кириленко.

Він зазначив, що «завдяки солодкій брехні, яка лунала з кожного телеканалу протягом усієї президентської виборчої кампанії, порожнім обіцянкам про збільшення зарплат, підвищення пенсій, захмарне збільшення допомоги молодим матерям – Віктор Янукович отримав сумнівну перемогу на президентських виборах».

«Насправді ж, всі ці чисельні блага, обіцянки манни небесної, які з пієтетом і пихатою патетикою обіцяв кандидат у президенти Віктор Янукович, виявилися цинічною брехнею, брутальним обманом і єдино можливим способом для нього отримати пост президента України», - заявив Голова фракції БЮТ.

Кириленко нагадав, що Віктор Янукович клятвенно заприсягався виконати всі обіцянки про підняття рівня життя українських громадян через 2 тижні після його обрання.

«Пройшло вже більше двох місяців, але жодного законопроекту, жодного указу президента чи постанови уряду Азарова про підняття зарплат, пенсій, стипендій, соціальної допомоги, мільйони українських громадян так і не дочекалась», - зазначив Кириленко.

За його словами, саме тому фракцією БЮТ і тіньовим Урядом були розроблені законопроекти про підвищення соціальних виплат малозабезпеченим громадянам, допомоги сім’ям з новонародженими дітьми, які в абсолютній точності віддзеркалювали усі обіцянки кандидата у президенти Віктора Януковича.

«Однак жоден член новоствореної більшості у Верховній Раді не проголосував за ці законопроекти», - обурився Кириленко, додавши, що «надії і сподівання на краще життя мільйонів українців, які повірили Януковичу, були цинічно і зухвало розтоптані».

«Їх ошукано, використано, зганьблено, бо вони повірили солодкій передвиборчій брехні і пропагандистському фарсу, який майстерно розігрувала Партія регіонів протягом усієї президентської кампанії», - сказав він.

«Вся відповідальність за голодних пенсіонерів, молоді сім’ї, які не зможуть прогодувати себе та своїх новонароджених дітей, за людей, котрі не отримають необхідну медичну допомогу, буде лежати саме на Віктору Януковичу та його так званих однодумцях», - наголосив Кириленко.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.