Єфремов назвав заяви Тимошенко патологією

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 16.04.2010 16:14 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=9895

Народний депутат України, Голова парламентської фракції Партії регіонів Олександр Єфремов заявив про відсутність фактів, які могли б підтвердити заяви Юлії Тимошенко про перехід народних депутатів до парламентської коаліції за гроші.

Про це він сказав, коментуючи заяву лідера БЮТ про те, нібито депутатам за перехід у коаліцію платять по 5 млн. доларів.

За словами політика, заяви Тимошенко про те, що депутатам за перехід до коаліції пропонують 5 млн. доларів, «це - патологія». О. Єфремов нагадав, що, перебуваючи на посаді прем’єр-міністра, Юлія Тимошенко «розповідала, що все продається і все купується, і сьогодні, перейшовши до опозиції, продовжує розповідати, що все продається і все купується».

«У мене немає жодного прикладу і жодного факту, який би підтвердив хоча б одну заяву цієї людини», – наголосив Голова парламентської фракції Партії регіонів.

Він зазначив, що станом на сьогоднішній день до коаліції входить 241 людина, і Партія регіонів не має наміру форсувати цей процес.

«Ми нікого сюди не запрошуємо за якісь пропозиції», – сказав політик. «Ми окреслили, що є програма нашого Президента, якщо колеги хочуть приєднатися до виконання цієї програми, ми будемо вітати їх присутність у коаліції», – додав він.

Як повідомляє «Інтермедіа Консалтинг», Олександр Єфремов також зазначив, що Партія регіонів не ставить за мету формування коаліції конституційної більшості.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.