У Криму розпочалися кримінальні розборки?

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 20.04.2010 14:14 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=9910

У минулу суботу поблизу селища Гвардійське (за іншими даними - села Красне), Сімферопольського району, у покинутому кар’єрі було знайдено убитого депутата Сімферопольської райради від Партії регіонів Володимира Папунова.

Як повідомили ЗМі АР Крим, Папунов мешкав у м. Сімферополі на вулиці Бела Куна. Він був заступником голови Сімферопольської районної організації ПР, директором сільськогосподарського кооперативу «Ніва-Агро».

«Приблизно в трьох кілометрах від сімферопольського села Красне 17 квітня знайдено обгорілу машину Toyota Prado, що належить кооперативу «Ніва-Агро». Біля автомобіля виявлено обгорілий труп чоловіка, 1952 року народження. Порушено кримінальну справу. Відбуваються слідчі дії», - повідомив УНІАН співробітник прес-служби кримської міліції, відмовившись назвати прізвище загиблого і уточнити статтю, за якою порушено справу.

Самі ж місцеві регіонали не можуть назвати, кому заважав загиблий. «У нас немає припущень, що сталося», - сказав журналістам представник ПР.

Тим часом, екс-керівник МВС АР Крим Геннадій Москаль має свою версію мотивів цього злочину.

У Криму почали скоюватися криваві злочини та розбірки зразка 90-х років минулого століття.

Про це заявив народний депутат, екс-керівник ГУ МВС в АРК Москаль і продовжив: «І це в той час, коли Партія Регіонів зайняла всі керівні посади в АР Крим – у Верховній Раді, Раді Міністрів АР Криму, Представництві Президента в АР Крим, в ГУ МВС України в Криму, в Прокуратурі та СБУ Автономії».

«Найголовніше те, що такі розбірки відбуваються в середині самої Партії Регіонів», - наголосив політик, коментуючи злочин, скоєний 17 квітня у м. Сімферополь. Москаль нагадав, що на околиці міста було знайдено по-звірячому вбитого – попередньо розстріляного із вогнепальної зброї, а потім спаленого в автомобілі - лідера Партії Регіонів Сімферопольського району, депутата Сімферопольської районної ради від Партії Регіонів Володимира Папунова.

«Що ж тоді робити рядовим громадянам Криму, якщо на «тимчасово окупованій Партією Регіонів території Криму» скоюються такі дикі злочини по відношенню до самих лідерів Партії регіонів», - запитує Москаль.

Екс-керівник кримської міліції також додав, що «в той же час нове керівництво ГУ МВС України в АР Крим дало вказівку вважати основним пріоритетом в роботі міліції на півострові на сьогоднішній момент - боротьбу із самогоноварінням».


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.