В українських комуністів головна ідеологія - це гроші і влада

Автор/джерело -  © “Новий Регіон”



Дата публiкацiї - 20.04.2010 15:32 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=9912

Українські комуністи спробували виправдатися за союз з олігархами і криміналітетом. Про пролетаріат вони вже давно і забули, і “забили”, повністю зосередившись на власних шкурних інтересах.

Член ЦК Компартії України Георгій Крючков виступив з роз'ясненням, чому українські ленінці пішли у Верховній Раді на союз з Партією Регіонів та іншими буржуазними силами.

«Це питання закономірне. І воно не один раз піднімалося у нас в ЦК. Так, вони несумісні, якщо виходити з догматичних позицій. Ну як може одна партія, яка захищає пролетаріат, йти на змову з олігархічними, часто з кримінальним минулим, силами? Але, повірте, життя - набагато складніше. Чому комуністи увійшли в коаліцію, пояснення можна прочитати у Леніна. А якщо так, життєво, то можна стати ось на яку позицію, яка б уособлювала нашу боротьбу ідеологій: «Все або нічого!».

Принесе «нічого» або поразка пролетаріатові хоч щось? А ось вплинути на політику правлячого класу ми ще зможемо, щоб захистити права тих, кого постійно зневажають. Більше того, ми в силах не тільки протистояти, а й впливати, вселяти нинішнім можновладцям ленінську думку про те, що інтереси всього суспільства можуть бути вище інтересів пролетаріату чи якогось іншого класового елементу», - поділився своїми міркуваннями Крючков в інтерв'ю газеті «Столичні новини».

У той же час, він не зміг відповісти на запитання, хто ж сьогодні фінансує КПУ.

«Я не беруся відповідати на це питання. Це не в моїй компетенції. Всі ті, хто хочуть підтримувати комуністичну ідею, - підтримують її», - сказав Крючков.

«Комуністична ідея ще не прогнила, як і класова боротьба. Шкода, з пролетаріатом проблеми. Ми, комуністи, не змогли сьогодні просто поговорити з робітниками. І, що погано, не ставимо завдань. Але надія, як то кажуть, помирає останньою. Ми ж, комуністи, постараємося відстрочити смерть надії на соціальну рівність. І, я впевнений, досягнемо успіху в цьому», - запевнив представник КПУ.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.