Янукович публічно пообіцяв особисто захищати журналістів

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 20.04.2010 15:39 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=9913

Президент Віктор Янукович наголосив на важливості подальшого розвитку свободи преси в Україні.

«Мене надзвичайно хвилюють ті сигнали, які я отримую про окремі інциденти з журналістами, які, зокрема, сталися у Львові, в Києві, коли місцеві чиновники недостатньо відповідально, а подекуди безвідповідально поставилися до журналістів, які виконували свій професійний обов’язок, - сказав Президент України.

- Вважаю це неприпустимим. І ще раз наголошую – як Президент України я завжди буду відстоювати свободу преси, буду захищати журналістів і робити все, щоб влада була прозорою, а її дії – відкритими для преси і для суспільства.

Саме тому, зокрема, що я зауважив випадки неповаги до свободи преси, я вирішив пришвидшити свою розмову з журналістами всієї України. І зустрітися з представниками преси для відвертої і щирої розмови про життя країни вже післязавтра, себто 22 квітня.

Сподіваюся, що наш діалог дасть можливість будувати стосунки першої, другої, третьої і четвертої влади на засадах партнерства і спільного інтересу. А інтерес у нас один – добро нашої держави і її громадян», - сказав Президент України Віктор Янукович 20 квітня в коментарі агентству «Інтерфакс Україна», повідомила прес-служба.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.