Підписана Януковичем угода по Чорноморському флоту шита білими нитками

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 21.04.2010 18:46 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=9940

На думку народного депутата від політичної партії «Народна самооборона» Тараса Стецьківа, підписана Президентом Віктором Януковичем угода про продовження терміну базування Чорноморського флоту Росії в Криму ще на 25 років не може бути чинною, оскільки вона суперечить Конституції.

Про це повідомила прес-служба.

«Можна що завгодно підписувати, але угода не повинна суперечити Конституції. Угода ця підлягає ратифікації парламентом, але навіть в разі ратифікації це не зробить її чинною, оскільки такого роду угода суперечить Конституції України. Це все шито білими нитками», — вважає депутат.

«Я думаю, що така угода не має шансів бути реалізованою. В 2017 році Чорноморський флот Росії має бути виведений з території України. І крапка», — зазначив «самооборонець».

Стецьків сказав, що підписання цієї угоди Януковичем показує, наскільки дріб’язковим і примітивним політиком він є. «Торгувати такими питаннями взамін зниження ціни газу на 100 доларів — це продавати українську незалежність за дешевий газ», — вважає нардеп.

Як повідомили ЗМІ, у Харкові Президент України Віктор Янукович та Президент Росії Дмітрій Медвєдєв підписали угоду про подовження базування Чорноморського флоту Росії у Криму до 2042 року.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.