Янукович вважає себе прагматиком-миротворцем

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 22.04.2010 14:11 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=9952

Президент України Віктор Янукович, наголошує, що в основі політики нашої держави лежать національний прагматизм, політика миру, економічні реформи, політичний діалог.

Про це він заявив сьогодні на прес-конференції.

“Зараз фактично завершено формування вертикалі виконавчої влади. Ми працюємо над тим, щоб відновити довіру та партнерські відносини з нашими сусідами як на заході, так і на сході. Україна знову повернулася до політики миру, добросусідства та національного прагматизму”, - наголосив Глава держави.

Президент нагадав, що для збереження та ефективного впровадження цього курсу він створив Комітет з економічних реформ, який наразі завершує роботу над відповідною програмою; робочу групу з питань судової реформи; Національний антикорупційний комітет. За словами Януковича, ближчим часом також буде презентовано новостворену гуманітарну громадську раду.

“Ми пропонуємо країні новий курс, в основі якого є політичний діалог, соціальний мир, нова гуманітарна політика, економічні реформи та позаблокова політика”, - підкреслив Президент.

Глава держави висловив глибоке переконання, що суспільство підтримає цей шлях, “оскільки він спрямований на вирішення головного завдання – підвищення рівня життя всіх громадян країни і будівництво сильної держави, яку поважатимуть в світі”.

Президент підкреслив, що усвідомлює великі очікування, які сьогодні є у громадян, і докладатиме всіх зусиль, щоб їх виправдати.

“Я зроблю все, щоб ці зміни відбулися без потрясінь та втрат”, - заявив він.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.