Бачили очі, що купували? Президент Янукович не робить нічого несподіваного чи не прогнозованого

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 22.04.2010 17:35 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=9958

Нардеп Юрій Гримчак вважає, що всі дії Президента Віктора Януковича, їхня спрямованість та методи досягненняі мети були прогнозованими ще задовго до його обрання. Все це не біло таємницею й для виборців.

«Дивлячись на те, що відбувається з Україною: коли здаємо уран, коли здаємо Севастополь на 25 років антиконституційним шляхом, коли створюємо неконституційну коаліцію, коли сам Президент обраний за допомогою порушень Конституції... Таке враження виникає, що одне порушення Закону призводить до наступних, і краю цим порушенням немає… Бо, виходячи із усього цього, Янукович не зробив чогось екстраординарного, чого від нього не можна було б очікувати», - змалював ситуацію навколо порушень Конституції представниками діючої влади депутат від «Народної самооборони» Гримчак.

«Чому сьогодні навіть мови немає про те, щоб поважати Конституцію України? Бо одна із причин - те, що його (Януковича) смикають: із одного боку - спонсори, із іншого - Сполучені Штати, бо є, напевне, компромат на нього досить серйозний. Світова спільнота також смикає, бо ніхто навіть не може припустити, скільки коштує сфотографуватися з Обамою і яка вартість нашого урану», - продовжив Гримчак.

«Але сьогодні хотів би сказати про одне: ми всі однакові у наших зневажених правах: і Тимошенко, і ті, хто її підтримував на виборах, і ті, хто на сьогодні залишається в опозиції. І ми маємо щось зробити, щоб з цієї зневаги вийти», - зауважив політик.

«У той же час ми багато в чому зневажені завдяки «противсіхам» - байдужим людям, демонстративним нігілістам до чужих прав і зобов’язань. «Наша хата скраю – ми проти всіх». Ви бачите, до чого призвело оце «проти всіх»? До зневаги законів України, до руйнування демократії і всього позитивного, що наш народ вибудовував останні 25 років!», - наголосив народний депутат Гримчак.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.