Цар-батюшка Путін їде оглядати завойовані землі Малоросії і вчити як мочить опозицію в сортирах

Автор/джерело -  © ZAXID.NET



Дата публiкацiї - 27.04.2010 01:25 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=9991

Народний депутат Володимир Яворівський висловив свою думку щодо приїзду прем`єр-міністра Росії напередодні ратифікації угоди щодо продовження терміну перебування російського флоту в Криму ще на 25 років.

"Путін, з моєї точки зору, не просто вперше їде до України, він їде оглядати завойовані ним мирним шляхом землі Малоросії. Вони допоможуть йому розпочати виконання своєї програми максимум – відновлення Радянської імперії, але в менших масштабах, ніж вона була до 1991 року», – так прокоментував нардеп Володимир Яворівський приїзд прем’єр-міністра Росії Володимира Путіна до України.

Про це повідомила прес-служба Володимира Яворівського.

«Без України Російська імперія, як така, просто не може відбутися. Сьогодні не потрібно червоного командира Михайла Муравйова зі своїми військами, який у 1918 році розстрілював киян, які розмовляли українською мовою і ходили у вишитих сорочках. За Муравйова все це зробив Янукович – мирно, в закритому режимі. Фактично, він підступно віддав Україну в руки російського новоявленого царя-Путіна.

Друге, що б я хотів сказати. Путін їде до України, уже як повноцінний вчитель або краще – тренер. Він вважає, що вчитиме "малоросійського губернатора", як правильно "мочить в сортирах" українську опозицію. Саме ту, яка категорично виступає проти закабалення української держави", – наголосив нардеп.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.