Ратифікацію “Харківських угод” підтримали дев’ять бютівців і сім нунсівців

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 27.04.2010 12:17 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=9994

Пролонгацію перебування Чорноморського флоту Росії в Криму до 2042 року підтримали дев’ять депутатів фракції БЮТ і сім представників блоку НУ-НС.

Голосування супроводжувалося масовими бійками між депутатами українцями і депутатами-малоросами

Зокрема, ратифікацію Харківських угод підтримали бютівці Валентин Зубов, Володимир Іваненко, Петро Кузьменко, Олег Малич, Святослав Олійник, Валерій Писаренко, Ігор Савченко, Іван Сідельник та Олег Черпіцький.

Крім того, кнопки “за” натиснули депутати від НУ-НС Юрій Бут, Сергій Василенко, Святослав Довгий, Давид Жванія, Олександр Омельченко, Ігор Палиця та Володимир Поляченко.

Харківські угоди в повному складі ратифікували депутати від Компартії й Блоку Литвина, а також 160 з 161 члена фракції Партії регіонів. Крім того, дане рішення підтримали 12 позафракційних, 11 з яких сьогодні, 27 квітня, прийняли присягу народних депутатів.

Нагадаємо, сьогодні, 27 квітня, Верховна Рада ратифікувала законопроект № 0165, що передбачає ратифікацію угоди про продовження терміну перебування Чорноморського флоту Росії на території України до 2042 року. Це рішення підтримали 236 депутатів Верховної Ради.

Опозиція спробувала перешкодити ратифікувати цю угоду. У залі засідань депутати запалили кілька димових шашок, а також вставили картки для голосування обмазані суперклеєм.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.