Юлія Тимошенко: ратифікацію угоди про ЧФ РФ сфальсифіковано, потрібно підніматися на спротив

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 27.04.2010 12:39 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=9995

27 квітня - чорний день в історії України. Лідер опозиції знову нагадала про необхідність об’єднання всіх політичних опозиційних сил “не заради персональних рейтингів, а заради захисту і спасіння української держави”.

Лідер об’єднаної демократичної опозиції Юлія Тимошенко заявляє, що ратифікація угоди про продовження термінів перебування в Україні російського Чорноморського флоту сфальсифікована так само, як і результати президентських виборів.

"Все, що відбувалось сьогодні, є антиконституційним, як і все те, що робив Янукович з дня приходу на посаду. Тому ми зобов’язані зробити все, щоб новий парламент, який прийде і який повинен прийти якомога швидше, на основі згуртування людей, міг обрати до парламенту ту команду людей, яка денонсує усі ці угоди, яка поверне все, що сьогодні забирається у України і зможе раз і назавжди позбавити Україну в політиці від п’ятої колони", - сказала Юлія Тимошенко на брифінгу у Верховній Раді, повідомляє офіційний сайт Юлії Тимошенко.

За її словами, сьогодні відбувся ще один етап перевороту з застосуванням сили і паплюженням Конституції. "Якщо в українському суспільстві є люди, які готові захистити Україну, давайте єднатися, щоб парламент якомога швидше був переобраний під тиском людей, під тиском суспільної думки", - додала вона.

Тимошенко поїде Україною піднімати народ

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко закликає громадян України повстати проти чинної влади і добиватись дострокових парламентських виборів.

Як передає УНІАН, на брифінгу у кулуарах Верховної Ради вона назвала сьогоднішній день чорним в історії України.

Також Ю.Тимошенко висловила думку, «що банда, яка прийшла сьогодні до влади», продовжить здавати Україну, і тому вона завтра поїде регіонами України для того, аби піднімати громадськість на спротив.

Вона підкреслила, що необхідно добитись обрання нового парламенту, який денонсує сьогоднішні угоди по Чорноморському флоту РФ.



"Я з завтрашнього дня вирушаю до регіонів, де ми будемо піднімати людей, де ми будемо пояснювати, що відбувається, де ми будемо намагатися зібрати всю українську команду для захисту України у смутні важкі часи", - заявила Юлія Тимошенко на брифінгу у Верховній Раді.

Юлія Тимошенко вважає це єдиним засобом боротьби з діями влади, оскільки в ситуації, що склалася, Конституційний Суд став на захист влади, а не Основного Закону. "Він вже давно переламаний через коліно, давно побудований під антиправові рішення", - пояснила вона.

"Можна було б звернутися до гаранта Конституції, але Україна не має гаранта Конституції, а обрали запроданця, який сьогодні торгує Україною направо і наліво, захищаючи свою зіпсовану репутацію. Можливо було б звернутися просто до суду, але в Україні, на жаль, немає незалежного суду", - підкреслила Юлія Тимошенко.



У Раду завели бандитів, які трощили руки і ламали носи депутатам

Про це заявила лідер БЮТ Юлія Тимошенко, виступаючи на мітингу під стінами Верховної Ради.

"У Верховну Раду було запущено спеціальне бандугруповання, яке професійно било депутатів, які не давали проводити ратифікацію", - заявила вона.

"Це бандугруповання трощило, ламало руки, ламало носи й обличчя депутатам, щоб розчистити собі доступ до карток і таким чином фальсифікувати голосування", - додала Тимошенко.

Вона ще раз підкреслила, що "це голосування фальсифіковане, як і вибори президента".

"У будь-який момент, коли ми будемо здатні скинути цю хунту, ми зможемо денонсувати все те, що вони наприймали сьогодні нечесним антиконституційним шляхом", - передає слова Тимошенко “Українська правда”.

Кармазін: Зараз намагаються зґвалтувати Україну, кожного українця

«Зараз намагаються зґвалтувати Україну, кожного українця, незалежно від того, якою мовою він говорить», – наголосив, виступаючи 27 квітня на сесії Верховної Ради України, народний депутат України від НУНС Юрій Кармазін, повідомляї ZAXID.NET.

Він наголосив, що засідання нелегітимне, бо сесію почали, коли у залі перебував 221 народний депутат, а не 226, тому присягу, яку склали 12 депутатів не є чинною.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.