Як правильно формулювати бажання?

Автор/джерело -  © Вікторія Литвинчук, “Школа життя” 



Дата публiкацiї - 28.10.2008 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/text_ua.php?id=1098

Будь-яке бажання, якщо ми цього дуже захочемо, може збутися. А ось як, і в якій формі, залежить тільки від нас. Якщо ми на підсвідомому рівні постійно заздримо сусідам, нарікаємо на життя і на дітей, то тим самим посилаємо власному Життю сигнали про те, що у нас чогось не вистачає і нас переслідують невдачі. А Життя ці сигнали приймає і реалізує наші негативні установки. Щоб змінити цю ситуацію, необхідно змінити відношення до життя.

По-перше, ми повинні мислити позитивно і посилати Життю сигнали не «з мінусом», а «з плюсом». Воно їх прийматиме до уваги і виконуватиме.

По-друге, треба навчитися радіти життю, яким би воно не було. І, якщо Ви опинилися в ситуації, не зовсім для вас зрозумілою, значить, Життя Вам дало можливість відпочити, порівняти, випробувати і прийняти цю ситуацію такою, якою вона є. Так, до речі, ця ситуація виникла не просто так, а з вашої свідомості або підсвідомості.

По-третє, всі наші бажання, а вони виникають в підсвідомості, треба правильно формулювати, щоб Життя наше потрудилося і виконало їх так, як ми цього хочемо, а не так, як карта ляже.

Декілька порад

1. Позбавтеся блокуючих чинників в Житті, відчувайте себе успішними і частіше посміхайтесь. Адже життя можна прожити сумно, а можна радісно, навіть при зіткненні з невеликими труднощами.

2. Складіть список Ваших бажань, причому тільки в ствердній формі: «Я купую нову машину», «Я стаю директором фірми», «Я знайомлюся з цікавою людиною».

3. Не замовляйте відразу N-ное кількість бажань. Спочатку виберіть одне, найголовніше, потім інше, вже менш значуще - і так далі, розділяючи бажання по значущості. Замовляйте Життя те, що вам дійсно необхідне.

4. Кращі формулювання бажань - це 6-10 слів без негативних частинок «не» чи «ні». Зі свого списку виберіть 5 головних і працюйте з ними протягом півроку.

5. Бажання замовляйте тільки для себе, не включайте в свої цілі інших людей. Життя виконає те, що Ви попросите і чим із задоволенням користуватиметеся.

6. Бажання не повинні бути двозначними. Формулюйте їх коректно і конкретно. Наприклад: «Я починаю сумісне життя з улюбленим чоловіком, що любить мене».

7. Формулюючи бажання, обов'язково вказуйте кінцевий результат, а не шлях його досягнення. Хочете яхту, пишіть: «Я отримую яхту». Як Життя розпорядиться, не знає ніхто - може, ви на яхту зароблятимете, а може, Вам її подарують, може виграєте в лотерею або під час участі в акції. Не варто формулювати бажання типу: «Я заробляю багато грошей для придбання яхти».

8. Частіше повторюйте своє бажання, щоб Життя виконало його точно.

Бажаємо Вам успіхів у формулюванні бажань!

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.