Гороскоп на 2009 рік - рік Жовтого Бика

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна” 



Дата публiкацiї - 22.12.2008 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/text_ua.php?id=1171

У новому 2009 році в нашому житті можуть відбутися справді екстраординарні події, що достатньо чітко відображено у всіх річних гороскопах на 2009 рік - рік Жовтого Бика.

Культ Бика домінував у трипільців

Майбутні зміни спонукають людство не лише до творення, але й до руйнування самих основ суспільства і того світу, в якому ми звикли жити, світу, - який, на сьогоднішній день, вважаємо звичним і самодостатнім явищем.

Проте, 2009 рік Бика ще не стане тим остаточним і поворотним моментом в історії, який визначений в гороскопі більш віддалених років. 2009 рік Жовтого Бика буде швидше підготовчим періодом, впродовж якого навколишній світ поступово готуватиметься до того моменту коли весь простір, що оточує людину, перетворитися, почавши новий стрімкіший виток історії.

Як відомо, майбутнього не буває без минулого, а щастя і радості - без суму і скорботи. Варто розуміти, що у всій інформації, що оточує нас, завжди є позитивна і негативна складова. Багато з підготовлених гороскопів на 2009 рік Жовтого Бика містять часом пророцтва, що здаються невідворотними і негативними за змістом, проте це не так, - навіть коли вам здається, що навколо згущується імла. Навіть коли ви нездатні розгледіти в безмежній темряві промінь надії, це ще не означає, що його немає, це всього лише означає, що ви поки не досягли того місця, з якого ви здатні бачити його.

Певні процеси року Щура отримають своє продовження в році Жовтого Бика, але цього разу в новій якості. Так, наприклад, завдяки наполегливій праці, до якої розташовує прагматичний рік Бика, не зважаючи на всі важкі, перехідні і кризові періоди минулого року, в 2009 році наш світ почне змінюватися. Ми отримаємо шанс виправити власні помилки, а в наших серцях з'явиться надія не тільки на збереження досягнутого щастя, але і на те, що в майбутньому щастя не омине наших дітей.

 

ОВЕН

Для Овна Новий 2009 рік Бика буде роком, коли у ваше життя знову повернуться старі справи, проекти, давні знайомі. Новий 2009 рік Бика представникам цього знаку Зодіаку принесе значні зміни на краще.

Але ви повинні пам'ятати, що доля прихильна до людей діяльних і активних, до тих, хто не сидить на місці, а рухається вперед і творчо підходить до справи.

Овен в Новому 2009 році буде особливо успішний в особистому житті. Проявивши розуміння і підтримку до свого партнера, ви у відповідь отримаєте вдячність, співчуття і кохання. Взагалі, в стосунках з дітьми, з близькими людьми в Овна з'являться відмінні шанси виправити вже зроблені помилки і підняти стосунки на нову висоту.

Чоловіків та жінок-Овнів у 2009 році чекають значні зміни. Ви вже не зможете жити так, як раніше. Якщо раніше вас влаштовував існуючий стан речей, то зараз усередині вас визріває могутнє бажання пофарбувати свою шкурку в інший колір або побігти пастися на інше пасовисько. Не стримуйте себе, інакше ваш вулкан пристрастей просто вибухне і заллє вогнедишною лавою все живе!

А якщо Овен стане біль організованим в справах, навчиться працювати в колективі, то його чекають і значні успіхи в кар'єрі. Новий 2009 рік Бика для Овнів буде вдалий в матеріальному плані - для придбання нерухомості або інших значних покупок і капіталовкладень.

ТЕЛЕЦЬ

Для Тельця Новий 2009 рік Бика - рік великих змін, рік наближення до поставленої мети. Якщо ви зробите акцент на кар'єру, то вас чекає великий успіх!

У Новому 2009 році Бика Тельцеві не раз доведеться відвойовувати власну думку і брати на себе відповідальність за свою сім'ю і близьких. Але Новий 2009 рік Бика сприятиме йому у всіх починах.

Для багатьох Тельців 2009 рік виявиться переломним. Висока вірогідність одруження або зав'язувань нових романтичних стосунків, які кардинально змінять ваше життя. Навряд чи жінки, що люблять стабільність, і чоловіки-Тельці будуть в захопленні від урагану змін, в який потраплять їх долі в 2009 році. Проте, як кажуть, не було би щастя — непрості ситуації цього року закладуть фундамент вашого фінансового процвітання на майбутнє. Ви раптом захочете різко змінити місце роботи або взагалі виїхати на постійне місце проживання в далеку заморську країну, наприклад, в Австралію або Японію.

БЛИЗНЮКИ

Новий 2009 рік Бика - дуже вдалий для Близнюків. Людей, що народилися під цим знаком Зодіаку, чекають кар'єрні і ділові успіхи, підвищення добробуту і успіх в любовних справах.

Сили, що накопичилися за 2008 рік і попередні роки, доведеться застосовувати в 2009-му на ділі, заради досягнення реально відчутних фінансових і матеріальних результатів. Все, що жінки і чоловіки-Близнюки планували раніше, отримає широкі можливості для реалізації в рік Бика. Постарайтеся не проґавити свій шанс і за зовнішньою суєтою зрозуміти важливість подій, що відбуваються. Чи зловите ви синього птаха щастя за хвіст саме цього року чи ні - залежить тільки від вас самих. Зірки зі свого боку зробили все можливе, щоб така бажана пташка нарешті опинилася в руках Близнюків.

Тим Близнюкам хто ще не зв'язав себе шлюбом, можливо світить це зробити в Новому 2009 році, причому, цей шлюб буде вдалим. Але навіть при такому сприянні зірок Близнюкам не слід розпилятися і витрачати успіх на дурниці. Поставте собі високі і серйозні цілі, зосередьте на них свої сили, і вам допоможе успіх!

РАК

Для Раків Новий рік Бика буде досить напруженим, причому, не лише для кар'єри, але і для здоров'я. Тому представникам цього знаку Зодіаку потрібно зібратися з силами, приділити особливу увагу зміцненню здоров'я. Дане від природи терпіння і уміння згладжувати гострі кути, допоможе вам уникнути конфліктів на роботі.

Найрозумніше в ситуації, що склалася, — це просто пливти за течією, як всі, і не висовуватися на роботі — все одно начальство ініціативи Раків не гідно не оцінить. 2009 рік — це рік Бика за китайським, східним гороскопом, а Бик вважається найбільш сімейною твариною зі всієї зодіакальної братії. Тому й сімейних Раків цього року чекають головні зміни у сімейному й особистому житті.

А, найголовніше, - ваші родинні стосунки будуть особливо теплими і міцними, і це допоможе вам у всіх труднощах Нового 2009 року Бика.

ЛЕВ

Левам Новий рік принесе багато приємних сюрпризів. Хоча, з часом можуть змінитися деякі плани, але лише в кращу сторону.

У Новому році представникам цього знаку не потрібно боятися змін, тому що успіх вас не залишить. Правда, слід зменшити азарт і не вплутуватися в надто вже ризиковані авантюри, оскільки здоровий глузд не зашкодить нікому.

У 2009 році Леви за гороскопом укріплюватимуть свої позиції на всіх фронтах. Девіз року: сім разів відміряй і один раз відріж. Не поспішайте ухвалювати важливі рішення. Справі час, утіхам зась — не цього року. Час, витрачений на розваги, риболовлю, боулінг, більярд, нічні клуби, жінок-чоловіків, вино і доміно, обійдеться Левам у значний фінансовий мінус і перекриє кран їх творчої реалізації для втілення в життя дійсно вартих проектів.

Можуть виникнути труднощі в спілкуванні і нерозуміння з боку декого з власного оточення, тому багато в чому доведеться покладатися на інтуїцію і почуття такту.

У особистому житті вас теж чекає розуміння і впевненість в стабільності і міцності стосунків. У плані здоров'я в Новому році зверніть увагу на імунну систему.

ДІВА

Дівам в Новому 2009 році не слід надто вже покладатися на успіх, - рік обіцяє чоловікам і жінкам-Дівам за гороскопом масу випробувань.

Успіх у всіх справах і починах вам принесе чітке планування, хороша організація.

Початок і кінець цього року ви зустрінете різною людиною. Те, що ви є зараз, і те, чим ви станете напередодні 2010 року, — це дві різні людини з різним світовідчуттям, цінностями і цілями в житті. Багато Дів будуть вимушені змінити місце роботи через різні зовнішні обставини. Як результат, велика частина Дів вдариться створювати свій бізнес і почне виношувати наполеонівські плани на майбутнє. Також можливе отримання вигіднішої пропозиції у плані кар'єри від фірми-конкурента.

Найуспішнішими в Новому році будуть всі справи, пов'язані з нерухомістю: покупка, ремонт, облаштування.

Цього року у вас буде можливість виправити старі помилки, відновити стосунки із старими друзями.

Але Дівам не слід забувати і про здоров'я - важливо добре відпочивати і вести здоровий спосіб життя.

ТЕРЕЗИ

В Новому рокці у представників цього знаку все складатиметься на рідкість вдало, немов доля спеціально стежить і підтримує ваші успіхи. Ви зможете змінити в своєму житті те, що вас не дуже владнує, тому не зупиняйтеся на досягнутому, не лякайтеся тієї великої кількості справ і проблем - важко буде лише спочатку, зате результат вас потішить.

Якщо ви знаходитеся в пошуку партнера, то в Новому 2009 році Бика вам посміхнеться доля, оскільки ви станете помітною фігурою усюди, де б не з'явилися. Якщо ви вже маєте сім'ю, то вам не перешкодить витримка і терпіння, щоб не тягнути весь родинний добробут самотужки, а зуміти розділити турботи і справи. 2009 рік — за східним, китайським гороскопом — рік сімейного Бика краще всього підходить для влаштування особистого життя.

Що стосується здоров'я, то вам слід укріплювати імунітет і опиратись простудним захворюванням, які можуть вам ускладнити життя.

СКОРПІОН

Для цього знаку Зодіаку рік, що настає, буде консервативним, але досить стабільним. Скорпіонам в Новому 2009 році Бика доведеться приділяти багато часу і сил вирішенню старих справ і тривалих проблем, інакше навряд чи вам варто будувати нові плани і думати про перспективи.

За східним гороскопом 2009 рік — це рік Бика, найбільш сімейної тварини. Тому саме в 2009 році для Скорпіонів акцентуються теми сім'ї, дому, а також організації нового бізнесу. Багато чоловіків і жінки-Скорпіони нарешті втомляться пурхати з квітки на квітку і захочуть обзавестися повноцінною сім'єю — з власною квартирою, дітлахами і памперсами. Ну що ж, це буде вельми до речі. Адже на всіх інших фронтах — у стосунках з друзями й партнерами спостерігається затишшя.

Рік Бика для Скорпіонів буде вдалим в плані облаштування будинку: покупка нерухомості, ремонт і ін.

У Новому році слід більше часу приділяти сім'ї і родичам, інакше родинні стосунки можуть стати напруженими. Здоров'я в Новому році вас теж не повинно підвести, якщо ви не зловживатимете тим, що дала вам природаи. Правильний режим праці і відпочинку, уміння розслабитися після важкої роботи, фізичні вправи - все це сприятиме бадьорості, працездатності і опору будь-яким хворобам.

СТРІЛЕЦЬ

Новий 2009 рік Бика відкриває перед людьми, народженими під цим знаком Зодіаку безліч найрізноманітніших перспектив, тому головним завданням Стрільців буде не загубитися в цій різноманітності і сконцентрувати свої зусилля на головному. Представників цього знаку чекає багато поворотів долі і емоційних переживань.

Однозначно, що 2009 рік буде для Стрільців ненудним, насиченим різноманітними подіями. Усі сфери життя Стрільців будуть активізовані, вони хвилюватимуть вас, надихатимуть і розбурхуватимуть. Отже, тема роботи буде актуальна, як ніколи. Чоловіки й жінки Стрільці повільно, але впевнено зміцнюватимуть свої позиції на кар'єрних фронтах. Для Стрільців в Новому році з'явиться можливість змінити роботу, чекають нові поїздки, корисні і приємні знайомства і зустрічі.

Головне — більше витримки і терпіння, не чекайте цього року миттєвої віддачі — її не буде. Професійне зростання у 2009 році відбуватиметься поволі, часом взагалі непомітно, але це неважливо — важливо те, що всі ваші зусилля будуть багато разів винагороджені у вашому майбутньому житті.

У особистому житті розумно зупинитися в пошуку і прагнути до стабільності.

У плані здоров'я - прагніть не перевтомлюватися, дотримуватися режиму праці і відпочинку, помірності в харчуванні, і ваш організм вас не підведе.

КОЗЕРОГ

Для Козерогів Новий 2009 рік Бика буде роком накопичення, причому, не лише фінансів, але і досвіду, і потенціалу для подальших звершень. У Новому році не слід робити ривків - успіх принесе послідовність, організованість, методичність.

Новий рік принесе представникам цього знаку Зодіаку зростання добробуту. У 2009 році Козероги нарешті одержать те, що заслужили в попередні роки. Все, про що мріялося у фінансовому плані, буде кинуто долею до ваших ніг. Якщо Козероги мріяли про матеріальне благополуччя і процвітання, довго йшли до цього, вчилися, працювали, старалися, то в 2009 році вони одержать заслужену винагороду. Велика частина грошових надходжень приходитиме не з офіційних джерел за місцем роботи, а шляхом подарунків коханих і дорогих людей, також це будуть доходи від додаткових заробітків, особливо пов'язаних з комп'ютерними, інтернет- та іншими високими технологіями.

У особистому житті слід берегти себе від спалахів ревнощів, проявляючи витримку і терпіння.

Здоров'я теж вас не підведе в тому випадку, якщо ви дотримуватиметеся збалансованого здорового харчування.

ВОДОЛІЙ

Для тих, хто народився під цим знаком Зодіаку, всі успіхи в Новому 2009 році залежатимуть від особистої ініціативи. Якщо Водолій вірно оцінить свої сили і можливості, візьме на себе відповідальність і не стане надмірно ризикувати, то все вийде щонайкраще. Тому не варто квапитися і розібратися, на що не варто витрачати сили.

Новий 2009 рік для Водоліїв за гороскопом не стане проривом століття. Звичайний такий рік.

Що стосується особистого життя, то волелюбним Водоліям зазвичай важко миритися з незмінністю деяких сторін життя, тому наберіться терпіння, дайте можливість і собі, і вашому партнерові відпочити один від одного, проявіть терпіння і не скупіться у вираженні своїх почуттів. Стосунки з коханою людиною не будуть стабільні, можливо, жінка або чоловік-Водолій вчергове круто вильнуть хвостом і змінять чергового партнера на нового журавля в небі. Незважаючи на деяку нестабільність в особистому і сімейному житті, в 2009 році багато Водоліїв стануть мамами і татами — позначиться вплив покровителя цього року, року Бика за східним, китайським гороскопом, — найбільш сімейної тварини.

У плані здоров'я, стежите за тим, щоб ваша життєва активність не перевищувала резерви організму - умійте відпочивати, перемикатися на інші справи, прагніть встановити нормальний режим праці і відпочинку.

РИБИ

В Новому 2009 року Бика Риб чекає зустріч з безліччю сюрпризів і загадок, так що нудьгувати не доведеться.

Будьте уважні до свого оточення, не виключено, що вам доведеться розчаруватися в деяких людях, які за вашою спиною плетуть інтриги проти вас.

2009 рік для Риб обіцяє не дуже багато приємного. На роботі краще не висовуватися, щоб не одержати по носу, - краще приділіть увагу старим проектам і справам. Удома теж буде неспокійно. За східним, китайським гороскопом 2009 рік — рік Бика, вельми сімейного звіра. Тому тема дому, сімейних відносин хвилюватиме Риб цілий рік. В особистому житті можуть загостритися деякі протиріччя, але будьте послідовні, і все налагодиться до вашого задоволення. Добре, якщо у вас міцний шлюб і в сім'ї панує взаєморозуміння. Якщо це не так, то морально готуйтеся навіть до розлучення. Самотні чоловіки та жінки-Риби можуть закохатися і з'їхатися з об'єктом свого кохання, щоб жити під одним дахом.

Що стосується здоров'я, то для вас в Новому 2009 році Бика будуть особливо важливими позитивні емоції.

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.