Не щастить у житті? Остерігайтеся чаклунів!

Автор/джерело -  © Віта Коноваленко, “Кременчуцька ПАНОРАМА”  



Дата публiкацiї - 22.12.2008 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/text_ua.php?id=1173

Коли не ладиться на роботі, як мильна бульбашка, лопається бізнес, особисте життя теж не складається, здоров’я підводить, мучить депресія та поганий настрій і насамкінець – просто опускаються руки, мимоволі виникає питання: а чи не наведено на мене порчу?

Хтось вимовляє ці слова із жахом, а інший – з іронією, бо в людей різне ставлення до порчі – так у народі називають всі негативні явища: від елементарної «невезухи» до особистої трагедії.

Дехто називає білу і чорну магію вдалим споконвічним бізнесом: є попит на зняття порчі, значить, повин на бути і пропозиція – широкий асортимент усіляких зурочень, ворожби на смерть тощо. І пересічний громадянин, як покупець у звичайному магазині, має право вирішувати: купитися йому на провокацію чи ні.

Порча – психологічна чи фізична хвороба, результат впливу злих чарів на людину, її родину чи будинок. На Русі завжди боялись порчі, а того, хто її наводив, жорстоко карали. У хроніках того часу описується один із найсильніших чорно-магічних методів «порчі на слід». Як правило, сипалася заговорена земля з кладовища. Над слідом проводилися магічні заклинання, після яких людина починала хворіти, могла втратити розум і навіть померти. Порчу наводять навмисне, тому не варто плутати із випадковим зуроченням. Найчастіше від шкоди чаклунів страждають люди зі слабкою енергетикою, найперше ті, яким заздрять, бо вони мають певні досягнення у житті.

Між тим навіть учені погоджуються, що потойбічні сили існують, а офіційна наука може пояснити далеко не все. Тому народні перекази та легенди про порчу та чародійство здавна і нині бентежать спокій у містах і селах.

Не вірте нікому!

Відомий випадок, коли на родину була наслана порча на смерть усіх членів сім’ї через фото. Живим залишився лише один хлопчик, якого не було на тому фотознімку. Послідовність смерті можна було встановити по тому, як на фото руйнувалися зображення обличчя людей. Це, звичайно, було не так, як у фантастичному фільмі. Просто образ на фотокартці «затирався», на обличчях з’являлися дефекти, які в звичайній ситуації легко списати на неякісний фотопапір, плівку чи проявку.

Тому давати своє фото не бажано навіть родичам чи друзям. Вважається, що порчу можна навести різними способами. Мешканка села Погреби Тетяна С. розповідає: «Одну мою знайому сусідка пригостила домашнім печивом, притрушеним попелом мертвого птаха. Як результат – темна смуга в особистому житті».

«Нагородити» порчею («поробити») ще можна і з подарунком. Тому, коли ви відчули згадані симптоми, краще не зволікати, а зняти з себе порчу. Медики від неї не позбавляють. Вони лише намагаються лікувати захворювання, які виникають у результаті порчі. Та, як правило, це безрезультатно. Іноді навіть досвідчений лікар пропонує звернутися до «бабки», яка зарадить лихові. Зазвичай люди діляться на дві категорії: ті, які вірять у сили знахарів та ті, хто позбавляється злого «дару» через церкву.

Урок білої магії

Нерідко людям допомагають не «розрекламовані» провидиці з ліцензіями, а звичайні бабці в селах, які мають такий дар.

Виявляється, існує простий спосіб самому перевірити, чи є на вас порча. Варто лише взяти склянку, набрати в неї холодної води. Розбити свіже куряче яйце і вилити в цю воду. Важливо тільки не зачепити жовток ножем. Склянку поставте собі на тім’я, опустивши підборіддя якомога нижче. Протримайтеся так 2-3 хвилини. Якщо вода залишиться чиста, а жовток лежить у білкові – на вас порчі немає. Якщо від білка наверх ідуть смужки – очевидно, це магічне втручання. Коли ті смужки мають пухирці, то порча сильна. Якщо в смужках є чорні крапки – порча зроблена на смерть або з могильною землею. У таких випадках не зволікайте з допомогою.

Як захистити себе?

Вірити чи не вірити у ці прийоми – справа особиста, але, як кажуть, береженого і Бог береже. Отож, нічого не підбирайте на вулиці та не несіть додому, навіть якщо це золоті прикраси.

Якщо у вас є підозри на порчу, обдивіться весь будинок, особливо двері, рами. Там можуть стирчати булавки та голки. Ніякі сторонні предмети не беріть голими руками. Краще це зробити пінцетом, щипцями чи в рукавичках. Коли біля дверей ви раптом помітили розлиту рідину чи підозрілий предмет, не переступайте через нього, а приберіть та спаліть.

Не тримайте вдома ніякої «мертвечини»: сухих квітів, крабів, морських мушлів, пір’я птахів, шкур убитих звірів, ріг. Нікому не давайте носити свій одяг, прикраси, користуватися особистими речами. Не даруйте і не беріть в дарунок хрестики – вони несуть чужу карму.

Cтарі повір’я говорять, що варто носити англійську булавку, приколену до одягу ближче до серця. Оточуючі її не повинні бачити. А біла магія рекомендує носити на лівій руці червону нитку.

Від “Аратти”

В свою чергу ми можемо запропонувати кілька загальних вправ з біо-енергетичного захисту, які використовуються в східних методиках медитації та йоги.

 

Енергетичний захист «Перехрест»

Найпростішим прийомом захисту є перехрещення рук або ніг під час розмови з людиною, від якої можна чекати неприємностей. При цьому ви замикаєте контур свого біополя, і таким чином не допускаєте його пробоїв.

Захист «Кільце»

Великий і вказівний пальці однієї руки з'єднуються з великим і вказівним пальцями іншої руки і утворюють кільце, а інші пальці накладаються один на одного. Цим прийомом традиційно використовується в Китаї та Японії. Захисний прийом «кільце» є достатньо ефективний.

Захист «Вкладення кільця»

Ефективним прийомом, який зазвичай застосовується йогами, є «вкладення кільця». З'єднайте великий і вказівний пальці однієї руки, так щоб вони утворили кільце, яке «вкладається» в долоню іншої руки. Потім великий і вказівний пальці іншої руки повинні утворити кільце, яке у свою чергу «вкладається» в долоню першої руки. Ці дії слід повторити три рази. Зазвичай після третього разу людина, що виконує цей прийом, відчуває, що атмосфера навколо неї ущільнилася, і голову здавлює немов обручем. Це пов'язано з тим, що «вкладення кільця» не лише замикає контур біополя, але й у декілька разів ущільнює його консистенцію.

Захист «Дзеркальна стіна»

Уявіть, що з усіх боків і зверху вас оточує стіна з цегли в один ряд або більше. Зовні ця стіна покрита суцільним шаром начищених до блиску дзеркал, обернених зовні. І з якого б боку нападаючий не намагався на вас напасти, він отримає відображений і посилений у відповідь удар. Виконуючи прийом «дзеркальна стіна», постарайтеся у жодному випадку не видати свої наміри.

Людина, яка намагається чинити на вас негативну дію, не повинна здогадуватися про те, що ви застосовуєте особливий захист. Помітивши ваш спокій і дружелюбність, він з кожним разом нарощуватиме силу своїх ударів, отримуючи у відповідь удари ще більшої сили. В результаті він, стомлений цією безплідною боротьбою, напевно відмовиться від продовження своїх спроб. Цей прийом користується популярністю і довів свою ефективність. На жаль, не діє на магів.

Захист «Яйце»

Постарайтеся відчути (але не уявити), що на рівні міжребер’я попереду, ззаду і з боків на відстані витягнутої руки хрестоподібно розташовуються чотири теплі золотаві кулі. Іншими словами, навколо вас знаходиться хрест, який лежить в горизонтальній площині з віссю, що проходить по середній лінії вашого тіла. При обертанні цього хреста утворюється обруч, який неважко перетворити на «яйце», що огортає ваше тіло, немов скляна куля, і яке захищає його від будь-яких негативних дій.

Стінки «яйця» повинні бути дуже щільними і багатошаровими. Уявні оболонки, якими ви раз по раз покриваєте цю кулю, можуть бути одноколірними, двоколірними, триколірними. Переважними в даному випадку є золотистий, блакитний, оранжевий кольори. Дуже важливо чітко відчувати свої дії в просторі.

Захист «Обертання біополя» або «Обертання циліндра»

Слід відчути, що весь простір між вашим тілом і умовним краєм оболонки заповнений якимось в'язким середовищем, що нагадує клуби диму (як варіант – можна уявити, що ви оточили себе металевим циліндром). Це середовище (або циліндр) обертається навколо осі тіла за годинниковою стрілкою. Якщо прийом обертання виконується правильно, відчуття власного тіла зникає, поступаючись місцем відчуттю однорідної маси, яка при обертанні набуває форми кокона.

Захист «Золота піраміда»

Уявіть, що ви знаходитеся в центрі золотої піраміди, яка своїм сяйвом відбиває негативні дії, що спрямовані на вас. Піраміда повинна бути такого розміру, щоб ви відчували себе зручно.

Захист «Інформаційно-біопольовий»

Спочатку необхідно побудувати захисну оболонку у формі «кулі», потім уявити, як куля заповнюється енергією сріблясто-фіолетового кольору. По зовнішній поверхні кулі проходять у вигляді паралелей і меридіанів стрічки, на яких написано «Я вам не потрібний (не потрібна)».

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.