Як визначити ту, - свою, єдину?

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна” 



Дата публiкацiї - 6.11.2009 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/text_ua.php?id=1467

У житті, напевно, без певних психологічних навичок, ніхто не зможе ось так відразу сказати, якою ж має бути його друга половинка, якими якостями вона повинна володіти?!

Та й власне питання вибору партнера по життю – непросте, багато хто роками шукає людей, з якими хотіли б прожити все своє життя, деякі діють методом проб і помилок і намагаються прожити своє життя з кожним новим партнером, вважаючи спочатку, що саме ця людина – те, що потрібно!

Нижче ми наводимо ті якості, якими, за словами чоловіків, повинні володіти їхні другі половинки (тобто ті жінки, які їм потрібні в житті):

1. Вона усвідомлено чи ні, але змушує його змінюватися в кращу сторону.

Іншими словами, в її компанії чоловікові хочеться бути хоч трішечки кращим, уважнішим, і для того жінці зовсім не обов’язково щось говорити, на щось натякати, просто в її товаристві хочеться бути кращим, добрішим!

2. Вона кохає його

Так, для чоловіків щирі почуття теж дуже важливі, і вони неодмінно прагнутимуть знайти саме ту половинку, яка б їх справді любила, і любила не за якісь досягнення, статус, характер, а за те, що ви просто поруч. А про щирість почуттів говорить сама поведінка дівчини, це видно із спілкування, по її ході навіть.

3. Вона ладнає з його друзями і сім’єю

Вона не лише здатна допомогти його мамі на кухні в приготуванні їжі, поговорити з його батьком, але й насправді отримати задоволення від спілкування з цими людьми. Вона прагне ближче пізнати тих людей, які важливі її другій половинці.

4. Вона не має звички постійно на щось скаржитися

Їй не властиво постійно скаржитися, дратуючи при цьому свою другу половинку, вона знає, коли краще щось обговорити, а коли про щось і промовчати.

5. Вона дозволяє йому відчувати себе чоловіком

У її присутності ви відчуваєте себе справжнім чоловіком, а не «підкаблучником», причому це проявляється у всьому, навіть у виборі сніданку (вона вас не змушує їсти замість шматка свинини йогурти, мюслі, сир, якщо знає, що все це ви терпіти не можете, тим більше вранці), вона готова приготувати щось смачненьке, коли ви повернулися додому в компанії своїх друзів.

6. Вона поважає його

Пошана – надто важливо для чоловіка. Це означає, перш за все, уміння слухати його, навіть якщо вона не згодна з тим, про що йде мова, вона не занижує його достоїнств, уміє їх підкреслювати і лише натякає на невеликі недоліки.

7. Вона красива

У кожного чоловіка своє уявлення про красу. Багато хто під цим має на увазі просто догляд жінки за собою, наявність у неї смаку, уміння подати себе. Їй зовсім не обов’язково бути красунею, але вона неодмінно має бути приваблива.

8. Вона сексуальна

Друга половинка має бути безперечна хоч би трішки, але сексуальна, спокуслива. Це може проявлятися як в одязі, так і в поведінці, макіяжі, розмові.

9. Вона розумна

Що б чоловіки не говорили, але здебільшого вони не люблять порожніх дуреп, які лише і роблять що підтакують, сміються без причини і постійно посміхаються. Чоловікам потрібно, щоб їхня друга половинка могла завжди підтримати розмову, десь посперечатися, але посперечатися аргументовано.

За матеріалами: efamily.ru

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.