Гороскоп на 2010 рік - рік Білого Тигра

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна” 



Дата публiкацiї - 23.12.2009 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/text_ua.php?id=1521

Пропонуємо Вашій увазі докладний гороскоп 2010 для всіх знаків Зодіаку. Гороскоп, що складено професійним астрологом, розповість, що чекає нас у 2010 році. Рік запам’ятається багатьом як надто вже неспокійний рік, який перевертає долі людей найкардинальнішим чином.

2010 рік - рік Білого (Срібного, Металевого) Тигра. За східним календарем Тигр вступить в свої права 10 лютого.

Астропрогноз на новий 2010 рік Тигра обіцяє бути переломним в усіх відношеннях.

Ніщо не буде вам даватися легко в цьому році. За все доведеться боротися і викладатися по повній програмі. Сильних людей цей рік випробувань зробить ще міцнішими і витривалішими. Слабкі ж люди ризикують зійти з дистанції. Якщо ви цілком задоволені своїм життям, то просто наберіться терпіння і перечекайте цей неспокійний рік у тихому укритті, як перечікують грозу зі зливою і буревієм. Проте, тим, хто незадоволений своїм життям, цей рік запропонує шанс змінити власну долю.

До влади прийдуть нові люди з новою, дивовижною харизмою і непохитною силою переконання. З настанням нового 2010 року поступово відійдуть в минуле стереотипи і спосіб життя минулих років.

Впродовж 2010 року особливо відзначені три характерні періоди, які тією чи іншою мірою зачеплять всіх.

Перший період припаде на початок року і складеться відносно благополучно. Він триватиме з січня по березень включно. Це буде період особистісного та професійного зростання, що не обійдеться без драматичної ломки колишньої життєвої структури. Багато нових для вас проблеми будуть лише позначені. Інші, вже відомі вам проблеми, потребуватимуть певних коректив і боротьби. В цілому завдання цього періоду полягає в тому, щоб розчистити територію від усього віджилого і застарілого з тим, щоб засіяти її під новий урожай. А в мінімальному варіанті - внести корективи у свій колишній курс.

Другий період буде в квітні-травні. Це буде час гострого протистояння з абсолютно різними темами, зазначеними і описаним окремо для кожного знака Зодіаку. Основне завдання цього періоду - розмежуватися і розділити сфери, які перестали бути сумісними. В одних будуть порушені партнерські стосунки, в інших - коханих і друзів, у третьому - сім'ю і кар'єру. Так чи інакше, але це буде період протистояння.

Третій, мабуть, найбільш критичний період 2010 року, припадає на літо. У кожного з знаків він зміститься в іншу площину, і пригадає за тематикою те, що було актуальним для вас у січні-лютому. Різниця лише в тому, що в першому кварталі був у наявності позитивний напрямок, а зараз буде розмежування і боротьба, причому іноді в досить жорстких формах. Залишитися осторонь у цьому бурхливому штормі і зберегти непорушним свій уклад зможуть тільки дуже витримані люди. Більшість же будуть втягнуті у вир подій, - з часто непередбачуваним розвитком. Спроба продавити силовим шляхом новий напрямок і зламати остаточно все віджиле - ось основний сенс цього драматичного періоду.

Восени ситуація заспокоїться і певною мірою відбудеться відхід на колишні позиції.

 

ОВЕН
(21.03-20.04)


Для типових Овенів 2010 не обіцяє легких шляхів і рішень. Однак саме цього року ваша доля може зазнати кардинальної зміни. Те, що раніше було для вас важливим і актуальним, відійде на другий план і поступиться місцем новим напрямкам і пріоритетам.

Основна тема, яка потребує до себе найбільш пильної уваги - партнерські взаємини. Це стосується як ділового партнерства, так і особистого. Колишні зобов'язання будуть обтяжувати вас і викликати бажання розірвати стосунки і вийти на новий рівень свободи. Перший сигнал про те, що в партнерстві не все гаразд, вам надійде в січні-лютому. Якщо ви в шлюбі, то ваш чоловік або дружина вступить в конфлікт з тими людьми, думка яких для вас значуща (батьки). І ви станете перед вибором: чию сторону прийняти. У бізнесменів в цей час загостриться конкурентна боротьба. Деякі договірні зобов'язання почнуть давати збої. На цій стадії зірки радять вам внести корективи у свої партнерські стосунки, відкинути те, що заважає їхньому розвитку. У цей період ви можете розраховувати на допомогу і підтримку певної впливової людини. На багато що у вас відкриються очі - стане явним те, що раніше було таємним.

Якщо в січні-лютому ви ще не є активним учасником подій, і проблеми надходять від зовнішнього світу, то з квітня по серпень ви вже не зможете залишатися осторонь. Ви відкрито і сміливо проголосите свою позицію і цим одразу ж увійдете в складний період боротьби і протистояння. Для багатьох цей період вкаже на початок процесу розлучення і розриву ділового партнерства. У керівних працівників кардинально зміниться кар'єра. Не виключені зміни в професії. Основна тема цього періоду - розмежування. При позитивному настрої ви зможете чітко розмежувати свої обов'язки і функції від партнерських.

Також у цей період у багатьох загостряться хронічні захворювання. Не виключено, що доведеться полежати у лікарні.

Разом з тим, багато хто з вас будуть перебувати в якійсь ейфорії від перспектив, що відкриваються. Вільний вітер свободи буде дмухати у ваші вітрила, направляючи до нових горизонтів. Втрачаючи багато чого з колишньої свого життя, і ламаючи устрій, що склався, важливо зуміти побачити нові можливості, що відкриваються при цьому, і зосередитися на їхньому розвитку. Від вашої особистої ініціативи буде дуже багато залежати. Енергії і сміливості вам не позичати.

Рік цілком влаштовує для початку нового циклу навчання, вступу до вузу, захисту дисертації. Ви побачите нові міста і країни, познайомитеся з цікавими людьми

ТЕЛЕЦЬ
(21.04-20.05)


Для типових Тельців 2010 рік принесе багато нових вражень.

Перш за все, значно зросте роль дружніх контактів. Ви будете залучені в коло спілкування, пов'язане з колективним творчістю. Багато хто з вас стануть членами неформальних організацій, почнуть відвідувати клуби за інтересами. Активізується спілкування на форумах та соціальних мережах Інтернету. Нові знайомства і хвилюючі зустрічі вам забезпечені.

Цей рік якнайкраще влаштовує молодих людей, зайнятих творчою самореалізацією і тяжіють до масштабних проектів. У січні-лютому може здійснитися ваше заповітне бажання, особливо якщо воно відноситься до мрії побачити інші країни та познайомитись з іншими культурами. У цей період ви можете досягти успіху в навчанні. Наприклад, зробити якісний стрибок у вивченні іноземної мови. Однак у ці місяці може статися криза у тих з вас, чия робота пов'язана з закордоном або далекими регіонами. Ви можете втратити роботу або вам доведеться терміново переучуватися. Не виключені труднощі юридичного характеру. А плани на поїздку за кордон на роботу, швидше за все, не виправдаються.

У травні-червні у багатьох молодих людей відбудеться криза в романтичних стосунках. Можливо, це буде пов'язано з тим, що ваше коло спілкування значно розшириться, а колишній любовний зв'язок не впишеться в нову компанію. Крім того, ви будете налаштовані на більш вільні стосунки і, якщо вашу кохану людину подібне не влаштує, ви можете розлучитися.

Літні місяці не обіцяють вам веселкових перспектив. Якщо у вас є хронічні захворювання, то можливе їхнє різке загострення, аж до госпіталізації. Не краще йдуть справи і на роботі. Вам захочеться змінити професію, оскільки ви почнете тяжитися тими обов'язками, якими займалися до цих пір. Не виключено, що до зміни професії вас підштовхне звільнення за скороченням штатів або закриття підприємства. Знайти нову роботу буде важко, і певний час вам доведеться посидіти на допомозі з безробіття. Зірки не радять у цей час починати ремонт у квартирі - він може затягтися на багато місяців і вимотати всі ваші сили. Має бути зміна кола ваших обов'язків по дому в родині. На вас можуть навантажити багато такої роботи, від якої ви будете не в захваті. До речі, задоволення від основної роботи в офісі або на підприємстві, ви навряд чи отримаєте. Вона буде нудною, монотонною і зовсім не творчою. Заздалегідь налаштуйтеся на серйозний підхід до справ, і багатьох неприємностей вам вдасться уникнути.

Особливу увагу зірки звертають тим, хто не дружить із законом. Можливі юридичні та кримінальні переслідування, починаючи від перевірок вашої діяльності і закінчуючи порушенням кримінальної справи. На подібні "сюрпризи" особливо багатий липень і серпень.

Осінь пройде відносно спокійно.

БЛИЗНЮКИ
(21.05-21.06)


Для типових Близнюків цей рік складеться неоднозначно.

У січні-лютому 2010 року позитивні зміни можуть відбутися в кар'єрі. У результаті пертурбацій на роботі, ви потрапите у висхідний потік, який винесе вас до більш високих посад або більш відповідальним обов'язків. Зірки радять вам у цей період сміливіше йти на ризик - він буде цілком виправданим.

З квітня по серпень ви вступите в період, що загрожує різного роду потрясіннями, кризою і боротьбою. Зірки радять вам налаштуватися на вирішення складних питань, які будуть поставлені перед вами життям. Не слід йти від проблем, оскільки перечекати їх вам навряд чи вдасться.

У квітні-травні посилиться напруга і протистояння в сім'ї. Не виключено, що вас це безпосередньо не торкнеться, але ви будете свідком конфлікту в сім'ї. Наприклад, ваші батьки будуть частіше звичайного скандалити або зовсім влаштують шлюборозлучний процес. Якщо у вас є власна сім'я, то посиляться тертя з приводу того, що ви недостатньо часу приділяєте домашнім справам і занадто довго затримуєтеся на роботі. У будь-якому випадку вам доведеться знаходити непростий баланс інтересів між родиною і роботою. У випадку гострого конфлікту справа може дійти до того, що ви покинете дім або до звільнення з роботи. Перший варіант найбільш вірогідний для молодих людей, що живуть з батьками.

У липні-серпні 2010 року буде аналогічне протистояння, але зачепить воно іншу сферу. Молоді люди зіткнуться з гострим відчуттям самотності. Потреба в коханні й романтиці не буде знаходити розв’язку. Ті, хто давно зустрічаються, в ці місяці можуть розлучитися або тимчасово розійтися. Виникне дилема, чому приділяти більше часу й уваги - дружньому спілкуванню або любовним взаєминам. Справа в тому, що в полі вашого зору потрапить багато нових людей, з якими встановляться дружні стосунки. Ви можете влитися в компанію і багато часу проводити з ними. Це може викликати напругу у близьких стосунках з вашим обранцем. Зірки радять на цей час призупинити спілкування з коханою людиною, якщо ви її цінуєте і не хочете розлучитися. В іншому випадку вам не вдасться всидіти на двох стільцях і доведеться робити важкий вибір.

У сімейних Близнюків в цей час можуть загостритися стосунки з дітьми (особливо якщо вони перебувають в підлітковому віці). Можливо, доведеться потурбуватися про їхній стан здоров'я.

У людей творчих професій виникне бажання зробити щось практичне, реалізувати свої попередні ідеї та напрацювання. Однак інтенсивне спілкування та обмін думками з друзями та однодумцями може призвести до творчої кризи і переоцінки своїх ідей.

РАК
(22.06-22.07)


Для типових Раків 2010 складеться надто вже непросто. Вас чекають кардинальні зміни, перш за все, у професійній діяльності.

Цього року багато ваших колишніх життєвих цілей і пріоритетів відійдуть в минуле. Цілком можливо, що чогось певного ви зумієте досягти і постане питання: "А що далі?". Або ті цілі, до яких ви раніше прагнули, перестануть вас цікавити і хвилювати. З чим це може бути пов'язане?

Справа в тому, що у вас намічається докорінна ломка життєвого колишнього устрою. Це стане очевидно, перш за все, тому, що відбудуться різкі стрибкоподібні зміни у вашій кар'єрі та професії. Характер цих змін може бути дуже різним. Наприклад, в результаті реорганізації вам несподівано запропонують зайняти більш високу посаду. Такий розклад особливо ймовірний у тих, хто нещодавно підвищив свій освітній рівень, отримав диплом у вузі або захистив дисертацію. Роль рівня освіти обов'язково вплине на кар'єрні зміни. У той же час, несподіване підвищення на посаді настільки ж несподівано може бути перервано вашим звільненням. Зірки радять ставитися до нестабільності в кар'єрі філософськи: злети і падіння даються нам для випробування нашого характеру.

Паралельно зі змінами в роботі, цей рік буде відзначений труднощами взаєморозуміння в сім'ї. З боку домашніх зросте вимогливість до вас. Батьки або партнер по шлюбу спробують посилити контроль над вами. Посиляться протиріччя між вашими життєвими цілями і тим, чим вас намагаються зобов'язати в сім'ї. Перший сімейний конфлікт, що позначив проблему, відбудеться в січні-лютому. У Раків, що мають свою сім'ю, це може бути конфлікт між партнером по шлюбу і кимсь із близьких родичів, батьків. Разом з тим, це гарний час для подорожей, навчання та урочистих обрядів (вінчання).

Потім, у квітні-травні 2010 року можуть посилитися конфлікти з родичами та знайомими. Коло вашого спілкування помітно звузиться. З деякими людьми ви облишите спілкуватися. Залишаться тільки найбільш міцні і перевірені зв'язки. Це несприятливий час для поїздок і придбання транспортних засобів. Раки, що мають свій бізнес, постраждають від обмеження ділових зв'язків та доступу до інформації.

Найбільш серйозні випробування чекають на вас і вашу родину у липні-серпні. Будьте готові до певних труднощів, налаштуйтеся на боротьбу і подолання. У випадку вашого кар'єрного зростання, це буде період інтенсивної перебудови всієї життєвої структури.

Основне завдання на осінь - утримати досягнуті позиції і відновити те, що було втрачено.

ЛЕВ
(23.07-23.08)


Для типових Левів рік 2010 обіцяє багато найрізноманітніших змін.

Перш за все, можна відзначити січень-лютий як час, сприятливий для кардинального вирішення проблем зі здоров'ям. Якщо ви мали захворювання, що вимагають оперативного втручання, то саме час зважитися на лікування. Колишні хвороби почнуть відступати, а то і зовсім будуть вилікувані. Також це гарний час для зміцнення своїх позицій на роботі. Якщо вам запропонують нову посаду, то краще за все погодитися. У цей період ви зможете, нарешті, закінчити ремонт у квартирі, що затягнувся на багато місяців.

Найбільш складний період припаде на середину 2010 року, з квітня по серпень.

У квітні-травні різко впадуть ваші доходи. Або у вашому особистому бюджеті утворюється дірка, яку в терміновому порядку доведеться ліквідувати. Зірки радять утримуватися від оформлення кредитів. Не давайте нікому гроші в борг - повернути їх потім буде проблематично. Від великих покупок краще утриматися. Постарайтеся напередодні цього періоду, у січні-лютому, вирішити питання надійного збереження наявних у вас фінансових ресурсів. В іншому випадку ваші гроші в квітні-травні можуть бути втрачені тим або іншим чином.

Влітку, особливо в липні-серпні 2010 року, настане вкрай несприятливий час для поїздок. У багатьох з вас це може співпасти з поломкою транспортного засобу та додаткових турбот у зв'язку з цим. Стосунки зі знайомими та родичами стануть прохолодними. Ви істотно звузите коло свого спілкування і з багатьма людьми перестанете розмовляти.

Також це дуже непростий час для студентів. Інтерес до навчання залишиться, навіть посилиться, однак вас почне захоплювати зовсім не той напрямок, за яким ви вже навчаєтеся. Цей рік відзначено зміною ідеалів, кумирів. Деякі, найбільш відчайдушні студенти, спробують перевестися на інші факультети або зовсім кинути один ВНЗ заради іншого. А на вступних іспитах досить велика ймовірність "зрізатись". Школярам (особливо старшокласникам) цього року доведеться більш серйозно підійти до навчання - зросте вимогливість до знань.

Також труднощі торкнуться тих, хто працює далеко від рідного дому. Ті ж, хто приїде на заробітки в інший регіон або за кордон, можуть не знайти собі роботи або втратити вже існуючу роботу. Непросто буде знайти роботу всім тим, хто пов'язаний з торгівлею, інформацією і транспортом.

В цілому до фіналу цього року ви підійдете з неабияк поріділими колом спілкування. Зате зв'язки і контакти, що залишилися, будуть справді надійними.

ДІВА
(24.08-23.09)


У типових Дів 2010 рік буде пов'язаний зі зміщенням осі проблем з особистих стосунків у сферу матеріальної діяльності. В останні два роки багато хто з вас переживали важкий і виснажливий період, пов'язаний з підвищеною депресивністю і фізичною втомою. На це накладалися складності взаємовідносин у партнерстві (шлюбному і діловому). У цьому, 2010 році ви раз і назавжди покінчите зі своїми депресіями.

У січні-лютому буде сприятливий час для зміцнення любовних стосунків і офіційного оформлення шлюбу. Взаємовідносини у шлюбі і поза шлюбом будуть певним чином врегульовані, хоча і тимчасово. Зросте ваша творча активність. Це гарний час для зміни іміджу. Ви станете більш впізнаванні, на вас почнуть частіше звертати увагу. Діти будуть радувати вас своїми успіхами в навчанні та творчості.

У квітні-травні 2010 року буде, мабуть, останній спалах колишньої депресивності і погіршення взаємин з партнером по шлюбу. Наберіться терпіння і витримайте цей непростий період. Пам'ятайте - це останнє такого роду загострення. Це зовсім не означає, що ви будете надалі застраховані від проблем. Зовсім ні. Просто вони більше не будуть пов'язані з душевними стражданнями.

Влітку, і особливо в липні-серпні, ви зустрінетесь з фінансовими труднощами. Доходна частина бюджету неабияк збідніє. Ви будете схильні змінити своє колишнє ставлення до грошей. Відтепер ви будете ставити перед собою завдання надалі накопичити фінансові ресурси під якусь стратегічну купівлю. Наприклад, цього року ви почнете наполегливо працювати і збирати гроші на купівлю квартири. Переорієнтація бюджету під довгострокові цілі приведе вас до економії в повсякденних витрат. Ви станете рахувати кожну копійку і вишукувати резерви, де і на чому ще можна зекономити. Труднощі матеріального плану перемкнуть вашу увагу з колись хворобливих душевних проблем. Заклопотаність матеріальними проблемами - теж не цукор, але тут вам буде простіше і зрозуміліше.

Зірки радять триматися подалі від гральних автоматів. Якщо ви азартні, то можете в цьому році програти значну суму грошей.

Ті з вас, хто навчається у вузі і підробляє, змушені будуть віддати пріоритет заробітку. Ваші плани, що стосуються творчої самореалізації, доведеться відсунути на невизначений час. У сімейних пар набагато більше коштів, чим це було раніше, буде йти на дітей.

Восени і в кінці 2010 року тема партнерства у шлюбі знову стане актуальною, але вже не буде носити негативно-конфліктного відтінку, як це було раніше. Ділове партнерство відновить втрачені позиції.

ТЕРЕЗИ
(24.09-23.10)


Від типових Терезів 2010 рік вимагатиме мобілізації сил на подолання труднощів.

Не розраховуйте, що цей рік відкриє перед вами райдужні перспективи. Готуйтеся зіткнутися з суворою реальністю цього життя. Хоча почнеться цей рік цілком непогано.

У січні-лютому 2010 року у вас в родині встановляться гармонійні стосунки. Якщо у вас були плани зробити ремонт у квартирі, то кращого часу для дарма шукати. Головне - все з самого початку розплануйте за термінами і додайте максимум зусиль, щоб завершити ремонт до березня. В іншому випадку цей ремонт перейде в розряд довгобуду, і буде вимотувати вашу нервову систему, дестабілізуючи взаємини в родині.

Також це прекрасний час для того, щоб впритул зайнятися своїм здоров'ям. Ваш організм сам буде активно допомагати вам у лікуванні будь-яких хвороб. Тим, у кого проблеми із зайвою вагою, саме час посидіти на дієті.

У плані роботи 2010 рік у цілому складеться цілком благополучно. У вас не буде нестачі в завантаженості на роботі - скоріше навіть її надлишок. Одна з таких "запарок" припаде на квітень-травень. На вас можуть покласти додаткові обов'язки, збільшивши інтенсивність праці, що, проте майже не відіб'ється на зміні рівня доходів. Взагалі, тема фінансів цього року не буде вас надто хвилювати. Також в квітні-травні ви не застраховані від проблем зі здоров'ям - ось чому так важливо використати сприятливий період січня-лютого для лікування.

Найбільші труднощі у вас будуть влітку і зачеплять вони в першу чергу ваші партнерські взаємини. Ті, хто не перебуває у шлюбі і не щільно пов'язаний з діловими партнерами в своєму бізнесі, можуть особливо не хвилюватися. Для вас цей період може бути відзначений посиленням загального депресивного настрою і підвищеною стомлюваністю. А ось у тих, хто перебуває в шлюбі, може трапитися великий конфлікт. Ваш партнер може порушити взяті на себе зобов'язання і вам доведеться якось з цим жити. Спроба утримати ситуацію в шлюбі під контролем зажадає від вас колосальної витримки і терпіння. В особливо важких випадках справа може дійти до початку процесу розлучення. У випадку розлучення у вас можуть зав'язатися нові стосунки, які, проте, не будуть міцними. Зірки радять закоханим утримуватися від укладення шлюбу в липні-серпні, - в іншому випадку шлюб довго не протримається.

У діловому партнерстві ви зустрінетесь з порушенням договірних зобов'язань. З кимось із партнерів доведеться розлучитися. Причому одночасно з цим посилиться процес заміщення, - замість колишнього ділового партнера з'являться нові. Врешті-решт ви будете в змозі до кінця року повністю оновити контингент партнерства.

СКОРПІОН
(24.10-22.11)


Типових Скорпіонів в 2010 році чекає океан чуттєвих вражень і переживань.

Початок року складеться цілком оптимістично. У січні-лютому ви звільните себе від багатьох колишніх знайомств і зв'язків. Багато в чому це буде викликане нездоровими інтригами навколо вашої персони. Проте святе місце порожнім не буває. І замість людей, з якими ви припините спілкуватися, з'являться нові. В результаті ваше любовне життя буде переживати період оновлення. Романтичні стосунки, що зав'язалися в цей час, будуть цілком поглинати вашу увагу, і приносити багато радості. Ви легко зможете закохатися і палати сильною пристрастю. Це відноситься в основному до молодих і вільних Скорпіонів, хоча, і не лише вільних. Одружені Скорпіони можуть з новою силою покохати свою "половинку", або ж завести інтрижку на стороні. У будь-якому випадку, посилення чуттєвої сторони вашого життя потребують відповідного виходу, реалізації. Ті, хто має дітей, відчують гордість за їхні успіхи у навчанні та творчості.

У квітні-травні 2010 року велику частину ваших любовних зв'язків буде розірвано. Відновлення стосунків можливе лише восени, хоча і не з таким азартом. Також, в квітні-травні ви можете посваритися з друзями. Спочатку відбудеться конфлікт між вашими друзями з одного боку і вашими коханими з іншого боку. Однак у підсумку постраждають і ті й інші. Частина дружніх зв'язків буде втрачена, а кохані будуть у вас розчаровані, як, втім, і ви в них.

Влітку зірки радять більш серйозно поставитися до тих обов'язків, які на вас покладено по роботі. У липні-серпні краще піти у відпустку. В іншому випадку ви можете опинитися в епіцентрі конфлікту з колегами по роботі. Тримайтеся подалі від усіляких інтриг і секретної діяльності. Не намагайтеся "звалити" неугодних вам колег, - як то кажуть "не копай яму іншому - сам в неї потрапиш". Також у вас можуть виникнути проблеми зі здоров'ям. Не виключена травма з наступною госпіталізацією. Основна небезпека надходить від доріг і транспортних засобів.

Ускладнюються відносини з вашим оточенням. Ваш надмірно жорсткий і вольовий стиль спілкування може залишити вас без звичного кола співрозмовників. Якщо у вас є автомобіль, то, через часті поломок, доведеться багато поклопотатися, щоб привести його у працездатний стан. Купувати в цей час новий автомобіль - означає прирікати себе на вічне ходіння по автосервісам.

Восени тема роботи відійде на другий план, поступившись місцем другій хвилі романтичних пригод.

СТРІЛЕЦЬ
(23.11-21.12)


У типових Стрільців в 2010 році очікуються зміни в сім'ї.

Найбільш сприятливі події відбудуться на початку 2010 року, орієнтовно - в січні-лютому. Якщо ви ставили собі за мету поліпшити житлові умови, то в цей період вам вдасться наблизитися або навіть здійснити цю мрію. Ваше фінансове становище значно зміцниться. Це дозволить вам зібрати достатньо коштів для проведення ремонту в квартирі. Також це гарний час для придбання нерухомості, починаючи від квартири і закінчуючи земельною ділянкою або дачею. Будуть здійснені великі покупки для дому та сім'ї, наприклад, меблів або побутової техніки. Стосунки у вашій родині на цьому етапі будуть складатися гармонійно. Разом з тим намагайтеся не вступати у фінансові відносини з друзями. Гроші, взяті або передані в борг, надто складно буде повернути згодом. Подібні обставини можуть стати приводом для конфліктів або навіть розриву дружніх відносин.

З квітня по серпень включно буде період, що зажадає від вас витримки і самовладання.

У квітні-травні 2010 року у вашій родині посилиться напруга. Це може мати зовсім різні прояви, - в залежності від умов, в яких ви проживаєте. Молоді люди, що живуть разом з батьками, можуть стати свідками конфлікту між ними. Загальна ситуація може погіршитися втратою роботи одного з батьків. Цей час у цілому пов'язаний із загостренням суперечок і конфліктів всередині сім'ї. Деякі з вас покинуть батьківський дім і змінять місце проживання. Це не кращий час для починань у бізнесі, особливо таких, що стосуються нерухомості. Державні службовці ризикують потрапити під чергову хвилю скорочення штатів.

Влітку період випробувань продовжиться, однак перейде в іншу тематичну площину. Закоханих чекають нові хвилюючі зустрічі і розставання. Підсилиться бажання проводити час у безтурботному спілкуванні та відпочинку. Однак у липні-серпні ви можете втратити почуття міри в прагненні жити тільки розвагами та любовними пригодами. Колишні романтичні зв'язки можуть розпастися під впливом нових любовних захоплень. Однак слід пам'ятати, що закоханість, започаткована цього літа, триватиме недовго і незабаром розпадеться. Також у цей період може відбутися конфлікт з одним із старих ваших друзів та подруг. Причина в тому, що вони будуть незадоволені вашою поведінкою і спробують вплинути на вас. Сімейним парам, які мають дітей, доведеться потурбуватися і поклопотатися щодо їхніх захоплень і навчання. Ваші діти у цей період зовсім вийдуть з-під контролю, і ви відчуєте, що втрачаєте важелі впливу на них. Зірки радять не робити нічого радикального і просто перечекати цей час.

Восени ситуація поступово заспокоїться і стабілізується.

КОЗЕРОГ
(22.12-20.01)


У типових Козерогів 2010 рік буде пов'язаний з переглядом своїх життєвих цілей і пов'язаних з цим змін у сім'ї та в особистому житті.

Початок року почнеться оптимістично. Вас чекають успіхи в навчанні. За січень-лютий ви зможете освоїти величезну кількість інформації. Добре проходити курси з освоєння комп'ютерних та інформаційних технологій. Збільшиться ваше коло спілкування. У полі зору будуть з'являтися нові люди, які будуть зацікавлені в контактах з вами. Завдяки збільшеній комунікабельності ви отримаєте безліч корисних знайомств. Багато ваших знайомств відбудуться через Інтернет. Слід сказати, що ви будете орієнтовані на знайомства не стільки для романтичних стосунків, скільки для інформаційно-пізнавального обміну. Власне ж любовні зв'язки, утворені в цей період, будуть легкими і несерйозними.

Це гарний час для консультантів, посередників і торговців. Якщо ви давно збиралися купити автомобіль, то зірки радять зробити це в лютому. Також це вдалий період для розважальних і ділових поїздок.

Разом з тим, не можна сказати, що на роботі в цей час справи будуть йти успішно. Ви відчуєте, як посилюється тиск з боку начальства. Спроба відстояти своє право призведе до конфлікту і лише ще більше посилить стан. Привид звільнення все частіше буде виникати у вашій свідомості. Будь-які ваші пропозиції та ініціативи будуть сприйматися як недоречне самоуправство. Найважче доведеться тим, хто працює в державних установах або займає керівні посади.

Але власне розпал змін відбудеться з квітня по серпень у два етапи.

У квітні-травні 2010 року ваша нервова система буде переживати великі перевантаження через велику кількість інформації та контактів. Зустрічі в реалі після знайомств через Інтернет розчарують вас. Ви почнете свідомо обмежувати коло свого спілкування, щоб викроїти час для навчання і роботи. Цей час масового розриву напрацьованих за попередній період знайомств і контактів. І безболісно це не пройде для вас, особливо для романтичних зв'язків та взаємин з родичами. Зірки радять вам утримуватися від дальніх поїздок і подорожей. Вдалою така поїздка не видасться і буде пов'язана з певними неприємностями. Небажано в цей час займатися оформленням ділових паперів та юридичних документів. Часу витрачено буде багато, при мінімальному результаті.

Влітку, особливо в липні-серпні, у багатьох складеться надто напружена ситуація в сім'ї і на роботі. Зірки радять взяти відпустку. Так ви зведете до мінімуму для себе негативні пертурбації на роботі. А вони будуть, і дуже серйозні. Працюючі пенсіонери будуть звільнені. Керівних працівників будуть перекидати з однієї посади на іншу з тенденцією до зниження. Напруга в родині також може несприятливо позначитися на вашій роботі. Найкраще в цій ситуації - пустити все на самоплив і плисти за течією, не надто хвилюючись, чим усе закінчиться. Виявляти ініціативу - протипоказано. Так ви тільки погіршить ситуацію. Просто дочекайтеся осені. І поступово всі струси вгамуються, і знову повернеться стабільність.

ВОДОЛІЙ
(21.01-20.02)


У типових Водоліїв 2010 рік буде пов'язаний з концентрацією на вирішенні матеріальних проблем.

На початку року вам буде щастити в грошах. Особливо це стосується лютого і в певній мірі січня та березня. Характерною особливістю цього періоду будуть неофіційні доходи, ті, за які не треба платити податки. Ті, хто забажають, зможуть знайти собі додатковий підробіток поза основної роботи. Крім того, багато хто з вас можуть розраховувати на отримання преференцій від працедавця у вигляді доплати за проїзд і обіди в робочий час. Зірки радять вам скористатися цим сприятливим у фінансовому сенсі періодом і відкласти певну суму як резерв на "чорний день". Вона вам обов'язково ще стане в нагоді.

Крім того, цей період може бути пов'язаний з ускладненнями в поїздках. Рекомендується утриматися від туризму. Якщо ж ви все-таки поїдете в тур, то тримайтеся подалі від нічних клубів і різних гультіпацьких місць. В іншому випадку ви можете стати жертвою обману. Ця ж рекомендація стосується всіх, хто займається не цілком законною діяльністю. У цьому випадку не виключені переслідування з боку юридичних та судових органів.

Найбільш серйозні випробування на вас чекають з квітня по серпень включно.

У квітні-травні 2010 року у вашому бюджеті утворюється пробоїна, через яку почнуть витікати ваші фінансові накопичення. Мова, очевидно, йде про якісь матеріальні збитки, крадіжки або поломки коштовних речей. Як заходи протидії зірки радять вам напередодні цього періоду застрахувати найбільш цінне майно від втрати. Не виключено, що ваші банківські заощадження будуть частково знецінені в результаті світової фінансової кризи. Зірки не радять у цей час порушувати жодних майнових і судових позовів. Якщо ви судитеся з родичами з приводу права на спадщину, то рішення суду в цей період буде не на вашу користь. Утримайтеся від оформлення кредитів і нікому не давайте грошей у борг - повернути їх потім буде вкрай важко.

Літо теж складеться для вас не просто. З кимось із знайомих або родичів буде втрачено зв'язок. Якщо у вас є брати чи сестри, то не виключений серйозний конфлікт з ними аж до повного розриву відносин. У цьому сенсі липень і серпень будуть врожайними місяцями на конфлікти, сварки і розриви стосунків. Рекомендується утримуватися від дальніх поїздок і подорожей - неприємності в дорозі надто вже ймовірні для цього періоду. З навчанням теж не все гаразд. Якщо ви студент і відстали у навчанні, то в серпні вам можуть повідомити, що ви відраховані з навчального закладу Щоб цього не сталося, намагайтеся вчасно здавати всі заліки та іспити.

У сімейному житті і на любовному фронті жодних особливих змін не передбачається.

Восени ситуація поступово владнається.

РИБИ
(21.02-20.03)


Типові Риби проведуть 2010 рік на емоційному підйомі.

Особливо сприятливо складеться для вас початок цього року. У першому кварталі, особливо в лютому, буде виключно вдалий час для планування у справах й особистому житті на тривалий період. Ви будете залучені в активне спілкування в рамках неформальних клубів, об'єднань за інтересами, професій, хобі. Колективні енергії будуть підживлювати вашу впевненість у собі, додаючи сил і відкриваючи нові перспективи. Якщо ви часто виходите в Інтернет, то обов'язково "осядете" на якому-небудь тематичному форумі або ввійдете в одну із соціальних мереж і приймете активну участь в рамках клубу за інтересами. Цей період запам'ятається вам знайомством і дружбою з цікавими людьми. У професійному плані це буде час, коли ви зможете увійти у великі колективи, - проявіть себе з кращого боку у масштабних проектах. Разом з тим, ви відчуєте, як наростає нестабільність навколо вас, і змушені будете оперативно реагувати на зовнішні зміни. Не виключено, що колишні свої плани вам доведеться коригувати. Матеріальної стабільності цей рік не обіцяє нікому.

Далі вам належить пережити два серйозних періоди, коли буде потрібно проявити волю і витримку.

У квітні-травні раптово загостряться ваші взаємини у партнерстві, як у діловому, так і в шлюбному. На якомусь етапі спільного життя ви почнете перейматися своїм партнером по шлюбу. Він буде здаватися вам людиною, яка перешкоджає вашому особистісному зростанню і розвитку. На тлі посилення цих настроїв ви будете вимагати набагато більшої свободи для себе, ніж колись. Опір партнера може підірвати ситуацію і спонукати вас до радикальних кроків, аж до початку процесу розлучення. Якщо ви вмієте контролювати свої емоції і цінуєте свій шлюб, то рекомендується набратися терпіння і тихо перечекати цей потенційно вибухонебезпечний період. Для ділового партнерства ситуація складатиметься аналогічно. Вам буде здаватися, що поодинці ви зможете домогтися більших успіхів, ніж разом з діловим партнером. Багато бізнесменів в цей час схильні будуть розірвати договірні зобов'язання, що їх зв'язують, і пуститися у вільне плавання. Однак навряд чи ваш кораблик зуміє поодинці впоратися зі світовим фінансовим штормом. Проте, при позитивному настрої і високому професіоналізмі, ви зможете закласти фундамент під новий напрямок у своєму бізнесі.

Інший, не менш складний період буде влітку, особливо в липні-серпні 2010 року. Тут вісь проблем зміститься з партнерських стосунків у матеріальну сферу. Уникнути фінансових збитків у цей час зможуть тільки ті з вас, хто наділений підвищеним почуттям небезпеки на рівні тваринного інстинкту. Іншим доведеться закладати пробоїну у своєму бюджеті.

Восени ситуація поступово заспокоїться і стабілізується.

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.