Як дізнатися, чи закоханий у вас чоловік?

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна” 



Дата публiкацiї - 31.01.2010 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/text_ua.php?id=1541

Жінки настільки пристрасно мріють знайти кохання, що готові прикрашати існуючі відносини, розглядаючи кожен вчинок чоловіка, кожен його погляд або вислів мало не під мікроскопом, гарячково бажаючи побачити хоч якісь знаки кохання.

Проте, існують певні загальні ознаки, згідно з якими ви зможете досить чітко зрозуміти, чи закоханий у вас чоловік насправді.

Чоловік відчуває до вас сильний сексуальний потяг

Тут все просто: якщо чоловік вас дійсно жадає, то у вас є всі шанси стати його коханою. Сексуальний потяг служить першим імпульсом для зближення пари, однак, без сумніву, сильне бажання з боку вашого обранця ще зовсім не є гарантією того, що він дійсно вас кохає. За великим рахунком вся наступна поведінка чоловіка після статевої близькості може бути лише наслідком його природного інтересу до жіночої статі. Простіше кажучи, секс для чоловіка є певним способом задовольнити свій мисливський інстинкт і тим самим самоствердитися. Тому нерідко, домігшись сексуальної близькості від певної жінки, чоловік просто втрачає до неї інтерес. У силу цих причин однією цією ознакою закоханості задовольнятися в жодному разі не слід. Так як жінка прагне не просто ерекції, а кохання і турботи.

Чоловік шукає з вами душевного зближення

Суть другої ознаки в тому, що чоловік відчуває потребу в контакті з вами. Проявлятися це може по-різному, хтось вдається до допомоги аськи або мобільника, а комусь потрібний виключно тактильний і візуальний контакт. У будь-якому випадку чоловік буде шукати вашого товариства, писати, телефонувати, багато розповідати про себе, а також слухати, що ви розповідаєте. Однак тут важливо не чесати всіх чоловіків під одну гребінку. Кожен чоловік буде проявляти увагу по-різному: один зробить вам коштовний подарунок, інший буде говорити гарні слова і т.д. Суть в загальній тенденції. Якщо всі ці дії здійснюються не тільки з метою досягти фізичного контакту, якщо чоловік прагне не тільки вашого тіла, але також і вашого товариства, уваги, прислухається до вашої думки, то можна сказати: "Так, він у вас закоханий".

Чоловік легко пускає вас у своє життя

Представники сильної статі в цілому досить консервативні і з великими труднощами пускають кого б то не було в своє життя, у свій особистий простір. Будь-яка дія може сприйнятися ледь не як замах на його свободу. Якщо ж чоловік, навпаки, активно залучає вас у своє життя, гордиться тим, як ви змінили обстановку в його оселі, купує речі, які вам сподобалися, - то це безсумнівна ознака кохання. Але будьте дуже обережні, якщо той факт, що чоловік дозволяє вам прати його брудну білизну і готувати для нього, ви сприймаєте як прояв кохання з його боку. Таке поводження з боку чоловіка може лише свідчити про те, що йому ліньки обслуговувати себе. Але якщо чоловік просить, щоб ви побули з ним довше, пропонує жити разом, не поглядає на годинник, щоб зафіксувати час, проведений разом, то він сприймає вас як частину свого життя. А це вже вірна ознака кохання.

Чоловік готовий заради вас на жертви

Будь-яке зближення вимагає як від чоловіка, так і від жінки певних поступок, готовності пристосовуватися один до одного. Якщо чоловік закоханий і дорожить вашою присутністю у своєму житті, то заради вас він вважатиме за краще відмовитися не тільки від звичного темпу життя і усталених звичок, але навіть і від друзів. Закоханий чоловік цілком зможе пожертвувати власними смаками або місцем біля свого комп'ютера, але не варто зловживати всім цим. Якщо жертви будуть надто великі (наприклад, принципові життєві переконання або значуще для чоловіка коло спілкування), то, можливо, вам доведеться якось все це компенсувати і ціна може виявитися несумірною.

Чоловік піклується про вас

Тут все просто. Якщо чоловік намагається вгадати ваші бажання, готовий підлаштовуватися під ваш настрій і до того ж дуже радіє, коли йому вдається вас порадувати, заспокоїти, здивувати або захистити, то можете бути спокійні, - бо все це - вірна ознака кохання. Вам не доводиться його просити. Він знає це інстинктивно. Чоловік також турбується про ваше майбутнє, про спільні фінансові статки, працевлаштування та інші аспекти матеріального та духовного плану. Справедливо і зворотне - якщо всі перелічені вище моменти відсутні, то можете бути впевнені в тому, що чоловік до вас досить байдужий.

Чоловік не робить вам боляче

Це означає, що чоловік в жодному разі не заподіє вам біль навмисно. Він ніколи не спробує вас використовувати або обдурити, це просто несумісне з поведінкою закоханого чоловіка. Звичайно, певні неприємності, що відбуваються ненавмисно - через нетактовність або недалекість, до уваги можна не брати. Мова йде про свідому жорстокість, патологічну брутальність, постійне приниження, чинення психологічного тиску, а також застосування фізичної сили. На жаль, багато жінок готові закривати очі на всі ці факти, якщо вони мають місце, через страх втратити чоловіка, а даремно. Іноді такі падлюки проявляють багато ніжності під час сексуальної близькості, і жінки готові заради цих лічених хвилин хорошого ставлення забути про решту ницості. Проте можете бути впевнені, якщо чоловік з байдужістю дивиться на ваші щирі сльози, він ні краплі вас не кохає.

Ви - єдина

Чоловіків тягне до різноманітності, аж поки вони не закохаються по-справжньому. Якщо він справді кохає одну жінку, йому байдуже, скількох жінок він ще може мати, тому що він хоче бути тільки з однією. Інші жінки не представляють для закоханого чоловіка жодного інтересу. Всі спокуси перестають існувати, коли чоловік по-справжньому закоханий. Чоловік відчуває, що йому більше не хочеться заглядати за ріг або заходити на сайти знайомств в надії зустріти кого-небудь ще. Закоханий чоловік готовий зробити для коханої жінки що завгодно. Для неї він готовий зробити те, чого ніколи і ні для кого не зробив би. Він ніколи не думав заводити сім'ю і мати дітей, але з вами він хоче все і негайно.

Чоловік з вами завжди задоволений

Закоханий чоловік весь час перебуває у піднесеному настрої. Він стає по-справжньому щасливий і міняє все своє життя. Друзі і родичі помічають зміну, що відбулася з ним. Коли чоловік із захопленням починає знайомити жінку зі своїми друзями, - це також явна ознака закоханості.

На закінчення хочеться сказати, не забувайте про свою інтуїцію, адже часом тільки з її допомогою можна розпізнати щире кохання, навіть якщо чоловік ще не готовий говорити про це, або не здатний виявляти свої почуття. Довіряйте власній інтуїції!

Стаття створена з використанням матеріалів сайту Nevestushka.ru.

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.