України більше немає. Є «Гаїті»

Автор/джерело -  © Станіслав ОВЧАРЕНКО, «Світло і Тіні» 



Дата публiкацiї - 9.02.2010 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/text_ua.php?id=1548

Кінець другого туру: України більше немає. Є «Гаїті». Потрібно створювати рух «Вільна Україна» за аналогією з польською «Солідарністю» або «Бойовою Францією» де Голля.

Юлія Тимошенко - наш національний лідер

Обрання Віктора Януковича президентом - це все одно, що прийняти, у вигляді досвіду, наркотик - тут миттєво з'являється наркозалежність і ЗВОРОТНОГО ХОДУ НЕМАЄ. Забудемо про «рейтинги» як про демократичну нісенітницю.

І немає нічого нового під Сонцем. Я вже писав про те, що голодомор і холокост раптово не виникають. Що цьому має передувати ряд знакових подій, яких достатньо для просто розумної і спостережливої людини.

Треба згадати, що чудес не буває, - системні процеси невблаганні, - вони мають власну логіку розвитку, - навіть незалежно від волі переможців.

Якщо я написав, що «України більше немає» - це означає лише те, що Україну більше НІЩО не відрізняє від путінської Росії, а отже, - Україна повернулася в фарватер тупикової російської історії з їх Малютою Скуратовим і Лаврентієм Берією.

Вибори? Їх БІЛЬШЕ НЕ БУДЕ - політичний і медійний простір буде негайно зачищено - і заляканих співгромадян навчать «любити» своїх мучителів.

Перебільшую?

Ні. Уявіть собі, що партія регіонів вперто презентувала на президента саме Віктора Януковича, а не, скажімо, Сергія Тігіпка або когось схожого на нього.

І ПРОДАВИЛА його.

Тепер думаємо далі: президент України, перш за все, бере необмежену владу над силовими структурами держави, над зовнішньою політикою

Уявили?

ПЕРШЕ, що зроблять регіонали, це виключать саму можливість вільних виборів, - і дуже скоро намагатимуться обмежити свободу мас-медіа. Перше, з чого почнуть - так це «боротися з моральним розладом» у ЗМІ. Перше, що скажуть - «країна втомилася від нікому не потрібних непотрібних виборів».

Вибори замінять «назначєнчєством».

Який вихід?

Найбільш талановитим - знати, що перспектив на найближчий час в Україні НЕМАЄ - треба їхати. Як це вже давно роблять молоді талановиті люди в Росії. Опозиції треба зрозуміти, що законних виборів не буде, їх будуть все частіше підтасовувати - поки не зроблять їх взагалі неможливими.

Почнеться широкомасштабна «зачистка» малого і середнього бізнесу, взагалі «громадянського суспільства» - досить подивитися на історію путінської Росії в 2000-і роки. Спочатку, можливо, це будуть робити у рамках закону, - потім не будуть морочитися і законом, - досить хуліганського, бандитського нападу на неугодних підприємців.

Перше, що зроблять, - постараються НАЛЯКАТИ населення, нагадають про страх, який почав вселятися в наші серця, - до вбивства Георгія Гонгадзе.

Поки що Україна просто СТОМЛЕНА, як колись Росія була «стомлена» перед жовтневим переворотом, як може бути стомленою будь-яка травоїдна жертва перед тим, як її схопить хижак своїми зубами. Тепер не буде ніякого Майдану - нектар народного ентузіазму витрачений на мізерну гидоту Віктора Ющенка, - на Юлію Тимошенко його вже не вистачило.

Юлія Тимошенко - при всіх її недоліках, була ОСТАННЬОЮ надією на найближчі 5 років. Можна сказати більше, - саме ЗАВДЯКИ ЇЙ останні 10 років Україна відрізнялася своїм демократизмом від тьмяного пострадянського простору. Вона була і є лідером «на виріст» - країна її не заслуговувала, - як біла Росія в 1918 - 1921 р.р. не заслуговувала ні на Маннергейма, ні на Врангеля, - а віддала нектар свого ентузіазму нікчемним Колчаку і Денікіну.

Що далі?

Історія показує, що «проти лома немає прийому», - поки САМА СИСТЕМА влади кримінальних злочинців і шпани Януковича зсередини не згниє, - масова опозиція Януковичу не виникне. Потрібно зберігати структури національного Опору - як політичні організації на зразок «Солідарності» і вільні ЗМІ - наскільки це буде можливо в умовах диктату люмпенів над силовиками.

Ясно, що економічна політика влади Януковича буде провальною, - але це НЕ послабить її сили, - тому що такі штучки, як «рейтинг», «популярність» та інше вже не будуть мати ніякого значення.

Треба все-таки згадати, що за Юлію Тимошенко проголосували приблизно 50% населення - і тільки саботаж напівінтелігентів-чистоплюїв на кшталт Сверстюка або Забужко дезорієнтували країну.

Тепер треба швидше позбуватися від чаду «втоми» - і знову об'єднуватися навколо Юлії Тимошенко, - тому що іншого національного лідера у нас НЕМАЄ.

Не вважати ж нацлідерами інтелектуальних інфантилів Тягнибока, Гриценка або Кличка! Власне Юлії Тимошенко потрібно подвоїти і потроїти особисту охорону, - будуть спроби з нею розправитися.

Можливо, - краще їй виїхати в еміграцію. Вона - наш нездійсненний Маннергейм або Врангель.

Якщо вона одного разу захоче взагалі покинути цю нещасну країну, - її можна зрозуміти, - Янукович переміг якщо і не чесно, - то демократично вже точно. Раби завжди використовують демократію собі на шкоду, - їх не гріх і залишити, - вони самі вибрали свою долю...

Нам же треба створювати щось на кшталт «Вільної України» - зібрати ВСІХ, хто не Ющенко, не Забужко, не Сверстюк, не Капранови, не нікчеми Кириленко чи Ляпіна...

Трохи менше «художників слова» - у них погано з мисленням...

Зараз, для зміцнення люмпенської диктатури, режим Януковича зробить декілька необоротних поступок путінській Росії, - аж до залишення ЧФ Росії в Севастополі та відділення власне Севастополя від України. Служби ФСБ будуть безкарно «розбиратися» не тільки з росіянами, а й із українськими громадянами - противниками путінізму в Україні.

Відсидітися НІКОМУ не вдасться - їм не потрібні не тільки протестанти, а й просто вільні люди.

Дивимося на Росію ...

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.